Stadsfesten

Hej.
Idag har jag jobbat sista dagen för andra veckan, så det är bara en vecka kvar av jobb sen är det ledighet för mig som gäller! Igår sjöng vi i stadsparken och det var väldigt mycket folk som satt runt omkring och lyssnade medan de åt lunch.

Efter jobbet väntade jag in Sofie och åt med Lovisa och Matilda på max. Under kvällen åkte vi mycket karuseller, träffade trevligt folk och lyssnade på musik av Veronika Magio och Takida.

For hem från stadsfesten vid 2 ungefär och gick direkt och la mig och sov. Idag skulle jag egentligen åka och titta på solvik konfirmandernas avslutning men jag fick mig inte upp ur sängen, var så sjukt trött sen gårdagen.

Om någon timme så ska jag fara till älsklingen och sova där i natt, så kommer inte blogga mer förän i morgon, pUSS!

Antagen!

Oj insåg just att jag har varit dålig på att blogga.. I tisdags var jag på körövning sedan var jag så trött så jag gick och la mig. I går var jag på bio med Melinda, Albin och Pontus och vi såg Ice Age 4, den var sjukt kul så de rekomenderar jag verkligen, haha kanske jag som har dålig humor, jag vet inte men iaf jag tyckte den var bra!:) Efter filmen gick vi runt lite på stadsfesten och åkte karuseller. Idag har jag jobbat och inte gjort så mycket mer om jag ska vara ärlig, ska snart städa rummet och plocka fram kläder som jag ska ha på stadsfesten i morgon. Har även blivit antagen till musiklinjen i höst så jag taggar väldigt mycket! Om ni undrar varför det står olika på mina meritpoäng så är det pga att jag fick extra poäng när jag sjöng på spel&sång intagningen, blev dock väldigt förvånad att jag fick 20 extra poäng eftersom att jag själv var väldigt missnöjd med sången, den gick för sakta, ville egentligen sjunga en annan låt och så var det tidigt på en morgon och min morgon röst är verkligen inte den vackraste. Men aja är sjukt nöjd iaf! PUSS

Andra veckan

Hej.
Nu är jag inne på andra jobbarveckan och det känns som allt bara flyter på. Idag har vi börjat sjunga och spela på lite olika ställen runt om på sjukhuset och även om det inte alltid blir stor publik alla gånger så tror jag ändå att det är uppskattat, och man blir väldigt glad när man ser att en och annan sjunger med och börjar klappa osv.

Vi har haft 4 "konserter" idag varav 3 gick bra, första var lite spänd och så saknade vi en gitarrist/sångare så det gick lite bättre de andra gångerna.

Vi fick mycket beröm över att vi var duktiga och det var till och med en som frågade om man kunde hyra oss till något arrangemang eller liknande... haha lite komiskt faktiskt!

Nä men jag är i alla fall sjukt slut eftersom att vi gått runt och sjungt hela dagen så ska nog ta mig en tidigkväll som säkert inte kommer bli av men man för väl försöka!

Bjuröklubb

 
Hejsan, igår kväll var jag ju som sagt med Robin, vi tog det mest lugnt, myste lite och gick en promenad till konsum och köpte oss varsin glass, sedan gick vi och la oss väldigt tidigt för vi båda var trötta.

Idag vaknade jag upp i älskligens famn och kände mig som lyckligaste tjejen på jorden. Efter att ha dragit oss i sängen ett tag så steg vi slutligen upp och det dröjde inte länge för än mamma och pappa och mamma dök upp och vi drog vidare till bjuröklubb. Där åt vi lunch, fikade och firade min mormors 75 års dag, dock var det ett tag sedan hon fyllde men då var det så pass dåligt väder att allt blev inställt och framskjutet. Där träffade jag även min nyblivna kusin Felicia som ni ser på bilden längst ner, hade inte träffat henne tidigare men dock är hon bara en månad gammal så det var inte jätte konstigt men... hon sov mest hela tiden så man hann inte riktigt se något av henne men söt var hon iaf! I morgon är det jobb igen och vi ska sjunga på lasarettet i veckan så det ska bli kul tror jag! Är ganska trött så det blir förhoppningsvis en tidig kväll i kväll om jag inte får några andra planer. PUSS!

Sommar sommar sommaaaaaaar

Hejsan, som ni kanske märker har jag blivit riktigt dålig på att lägga ut bilder.. Har lite bildbrist.. Men jag ska försöka få ihop lite bilder och börja fota oftare osv någon dag framöver. Idag har jag bara solat och fått lite färg och dessutom bränt mig på ryggen lite och fått en snygg bränna hahahahah eller så inte... hade spetsbh på mig så det blev mönster efter den.. mönstrad bh inristad, perfa! Har nyss ätit grillad kyckling ute på altanen och en massa vattenmelon och nu ska jag packa lite och fara till älskligen och sova över där. PUSS

Midsommar

Hejsan bloggen!
Idag är det midsommar och jag har som sagt spenderat kvällen med Melinda, Albin, Anna och Mattias. Vi åt, pratade massor, tog årets första dopp i sjön (KALLT) och hade det allmänt trevligt. Kvällen blev hyffsat lyckad men nu är jag sjukt trött så godnatt allihopa!

Solvik

Hejsan, igår efter jobbet så for jag och några andra av fjolårets konfirmander tillbaka till solvik och höll en andakt för årets konfirmander. Det var sjukt kul att komma tillbaka och få tänka på alla minnen, träffa kompisar osv.

Sov hos Julia från konfan i natt sedan for vi på morgonen till solvik igen och var där ett tag bara.

Nu har jag just duschat och ska väl klä på mig något, fixa håret och lite annat sen vid 3 ska jag träffa Robin som jag saknar så sjuuuukt mycket... vi har inte träffas på typ en vecka och det är verkligen sjukt jobbigt typ... Midsommarkvällen ska spenderas med Melinda, Anna och deras pojkvänner Albin och Matias (tror att han heter Matias), så jag kommer sitta i ett hörn forever alone och tänka på Robin hahah..:/ Aja man får väl hoppas att de blir roligt iaf! Ska dra och äta nu pUss

Rumble.

Hejsan bloggen, är sjukt trött idag, försov mig i morse.. Idag har ännu en dag på sommarjobbet gått och vi börjar kunna mycket utantill, i morgon ska vi sjunga upp för de som arbetar på medborgarskolan så det ska bli kul.

Efter middagen följde jag mamma och hennes kompis på gympa och det var faktiskt ganska kul, tror jag ska följa med oftare!, Dock regnade de men det gjorde inte så mycket.

Nu sitter jag och nördar rumble för märkte just att det kommit ut för android så hejdå!

Möt mig gärna : @steinwallida

So why am I crying?



En bild från förra sommaren som får mig att bli deprimerad pga att jag saknar mitt hår så sjuuuuuuukt mycket och även den bruna hudtonen skulle jag aldrig kunna säga nej till igen!
Idag har jag jobbat andra dagen på mitt sommarjobb och allting börjar gå framåt, idag har vi mest bara repat och gått igenom en massa låtar (ca 20 st sammanlagt/10 gamla låtar & 10 låtar för barn) och jag tycker faktiskt att det mesta börjar sätta sig, vissa låtar är svårare än andra, vissa kunde man mer innnan än andra osv.

I morgon börjar vi senare än vanligt och det känns skönt, dock får vi lika mycket betalt som andra dagar trots att vi börjar senare och det känns sjukt nice!

Igår kväll var jag hurtig och var ute och sprang 4 km, funderar om jag iaf ska ta en prommis ikväll, har varit sjukt lat hitils ikv iaf.. men aja är trött så finns inte mycket annat att göra.
Om jag ska ut så ska jag då i alla fall inte glömma myggmedlet den här gången, har minst 25 nya myggbett från igår. Känns så lovande att skaffa fler!

Första jobbardagen avklarad!


Saknad brud.
Första jobbardagen är avklarad, känns sjukt chill jobb , planering och övning första veckan sedan sjunga för äldre och på sjukhuset osv. Tror jag ska dra ut och kanske cykla till varuträsk snart , vet inte, annars blir det kanske att fara ut och springa eller något , vi får se. Men ska dra ut iaf puss!

Bilder från avslutningen.


mamma tog bilderna, där av den dåliga skärpan osv.

Hejsan. Har haft en underbar helg hos älskling och är nu hemma och väntar på släkten som ska komma och äta middag här ikväll. imorgon väntar jobb, så sommarlovet får vänta.. men jag ska i alla fall jobba på medborgarskolan och sjunga för folk, så för mig känns det ändå som ett roligt jobb som absolut är värt pengarna. Vi som ska jobba på medborgar skolan får dock lite mindre pengar i timmen men det gör inte så jätte mycket om jag ska vara ärlig. Jag menar har man ett roligt jobb så går ju ändå tiden fortare än om man ska rensa ogräs eller annat skitjobb. Nä nu ska jag ta och byta kläder och gå ner och se om någon kommer snart. PUSS

Sommarlov!


ful bild men who cares. (snodd från saras blogg)
Hejsan bloggen, idag hade jag skolavslutning, känns sjukt skönt med sommarlov nu! sjöng solo också på skolavslutningen så om jag hittar någon som spelat in de så kanske jag kan lägga upp en video senare. Det blev den blåa klänningen med plattat hår till.

efter avslutningen for jag, sara, stina, liv, petter, david och tobis och fikade på wayne's och det blev en morotskaka för mig. Sedan for jag vidare till mormor och åt och nu har jag just packat för att fara till älsklingen, stannar där till söndag så vi hörs mer då. PUSS

no more school.


avslutningsmiddagen är avklarad och nu ska jag gå och lägga mig, det är bara avslutningen kvar nu i morgon sedan är det äntligen sommarlov, är taggad men ändå sjukt nervös inför mitt solo, men önska mig lycka till , godnatt!

Avslutningsmiddag.


slutade kring halv 10 idag, tog nytt kort till passet och åt med Linnea på subway, sedan for vi hem till mig och fixade oss osv, nu ska vi alldeles strax dra till skolan för avslutningsmiddag, hörs senare!

52 år.


Hejsan, dagen har varit helt underbart solig, det började med körövning i kyrkan inför skolavslutningen nu på fredag och kan inte säga annat än att jag är sjukt taggad, dock lite nervös inför betygen för att det känns som jag sänkt mig i något men jag vet inte riktigt, aja spela roll så länge jag kommer in på musik vilket inte lär bli så svårt när intagningspoängen i år är så låga som 140..

Efter körövnigen som pågick till ungefär 11 tiden så åkte jag hem, åt denna underbara lunch som ni ser här ovan, nudlar, korvsallad och sås. Sedan har jag i princip bara chillat i solen fram till 3 då jag duschade och sedan lagade mat. För övrigt så fyller pappa 52 år idag så ett stort grattis till honom vill jag bringa, där av åt vi tårta i den sköna kvällssolen ute på altan och bara hade de gött!

ska nog snart gå och lägga mig tror jag, har inte så mycket annat för mig, i morgon väntas en kort dag i skolan där det endast gäller att städa ur sitt skåp så fort som möjligt så att man  får sluta för dagen, om vädret är med mig så blir det väl att sola mest hela dagen, btw glömde ta kort på presenten jag gav pappa men det var i alla fall ett par badbyxor från stadium för 299:-.
Puss

Home again.


Hejsan kära blogg.
Nu är jag hemma igen efter 5 dagar hos älsklingen med studentfirande, mys och annat. I morgon är det skola igen för min del, eller jaa, man kallar det ju vad man vill, men det innebär i alla fall inte mycket mer än övning inför skolavslutningen.

Snart ska jag gå ner och baka tårta eftersom att min kära far fyller 52 i morgon så det ska firas, när jag kom till stan med bussen från norsjö idag så köpte jag även en present till honom, men det får ni se mer om i morgon.

Funderar även på att fara ut och springa nu ikväll men jag tror jag sparar mig till i morgon för jag har redan duschat idag och det kändes onödigt och jobbigt att måsta göra det igen, men vi får se var tiden drar mig, nu ska jag i alla fall städa mitt rum, det är ett som är säkert:)


kommer hem på måndag eller tisdag

Hej, förlåt för kass Bloggning men det är pga att jag är hos älsklingen, kommer hem i morgon eller på tisdag så vi hörs då, puss

Grattis till studenten!


nu ska jag snart fara och titta på min brors student, ha en bra dag allihopa så hörs vi senare!

Tröttisdag.

Hejsan bloggen, idag är det Torsdag och jag är sjukt trött.. har nyss povernapat en timme eller så men blev dock bara tröttare... Efter skolan idag så köpte jag skor, halsband och nylonstrumpor till skolavslutningen, frågan är bara om jag kan gå i skorna.. får väl träna som fan innan men lär bli svårt när klacken är runt 14cm lång. I morgon tar min bror studenten så jag är ledig och ska kolla på det, har inte så mycket mer aatt skriva pga att jag är så trött så har jag inte heller stort blogghumör.. vi får höras i morgon och hoppas på att det är bättre då. PUSS

Nationaldag med Amanda.


gamla bilder på mig och Amanda.

Hej, idag har jag varit med Amanda hela dagen, vi har suttit och klurat ut en design till hennes blogg och det gick väll sådär sen har vi även kollat film och pratat i massor. Det var sjukt länge sedan vi var med varandra så det kändes skönt att få prata om allt som hänt under senaste tiden för oss båda och bara ha det trevligt. I morgon är det skola igen, sista dagen för denna vecka, åh är så taggad på sommarlov nu så det finns inte värre!

Klassfesten igår blev inte så värst lyckad, allt började med att vi åt tillsammans, sedan gick vi till ica och köpte en hel ica kasse med godis, sammanlagt blev det 6 kilo, inte pjåkigt. Sedan drygade vi mest egentligen, många började fara hem vid halv 1 tiden osv. Själv for jag också hem för att jag blev så trött och inte orkade mer.

I morgon ska jag in till stan efter skolan och titta på skor och andra accessoarer till skolavslutningen, börjar få lite smått panik när jag inte ens kan gå i klackar.. blir att träna heheh... puss

Klassfest.


bild på finfina klassen.

Hejsan bloggen, ska snart dra mig i väg till kvällens aktivitet, klassfest. Jag har inga stora förväntningar dock för det inte är speciellt mycket som är särskillt planerat, men vi får väl se och göra det bästa av situationen. Så länge vi inte bara sitter och drygar så tror jag ändå att de flesta kommer ha roligt och vara nöjda. Skriver mer om hur vi har haft det i morgon, för nu ska jag torka håret och sedan bege mig av till skolan. PUSS

Inte länge kvar nu.


Hejsan bloggen.
Har just beräknat att jag har ca 4 skoldagar kvar innan sommarlovet, 4 dagar kvar av högstadiet. Känns sjukt skönt om jag tänker efter, men ändå tråkigt. Sjukt skönt att få gå skola som man faktiskt valt själv, ett program som man förhoppningsvis kommer trivas med, men tråkigt att lämna alla kompisar som man kanske aldrig mer kommer träffa.

Men det ska bli skönt att börja om på nytt, nya klasskompisar som alla av dem inte vet vem man är och hur man är, nya lärare som inte vet lika mycket om hur man arbetar och hur duktig man är osv, man kan lixom visa det bästa på nytt.

Som sagt har jag bara ca 4 skoldagar kvar, dock är det 2 veckor men bara 4 dagar som jag faktiskt behöver vara i skolan. Den här veckan har jag bara 2 skoldagar och det är Måndag och Torsdag, Tisdag ska jag på insjungning inför musiklinjen som jag ska gå på nästa år, sedan har vi klassfest och på onsdag är det nationaldagen så vi är lediga och på fredag tar min bror studenten. Så det blir en ganska chill vecka om jag ska vara ärlig!

Och nästa vecka har vi elevensval 2 av dagarna och på fredagen är det skolavslutning. Elevensval tänker jag dock inte vara med på, tjurig som jag är men kände inte direkt för mitt 3dje hands val att vandra i skogen 2 dagar och telta där ensam från klassen med ett par c:are och d:are som jag knappt pratat med.. skulle känna mig väldigt forever alone så det blir förmodligen att sjukanmäla sig..

Snart ska jag gå och lägga mig för känner mig ganska trött om jag ska vara ärlig. PUSS


Bokat och klart.



Nu är resan inför sommaren bokad och klar. Det blev inte Turkiet utan det blev Grekland på Rhodos från den 14 juli till den 21 så vi hinner tillbaka till trästock på lördagen:). Det blir sol, bad och förhoppningsvis blir det även att åka över till Turkiet en dag och shoppa, annars blir det väl lite shopping i Rhodos också antar jag. Taggar sönder just nu!
PUSS

Strömavbrott.

Hejsan.

Igår hann jag aldrig blogga pga att dagen blev ganska full packad. Den började med att jag och Linnea steg upp och åkte till stan där vi träffade Robin och hans familj och for sedan vidare till solbacken och var där ganska länge Sedan följde jag Robin hem och var där i princip hela kvällen.

När jag kom hem var det strömavbrott så jag gick och la mig nästan direkt, fanns liksom inte så mycket att göra.. Idag var det tänkt att släkten skulle fira mormor men det blev inställt pga regnet, så nu ska jag och pappa titta utlandsresor tsm och se om vi kommert fram till något, puss vi hörs senare!


Linnea.



Hejsan.

Kvällen spenderas med Linnea, vi har käkat, pratat i massor, sett filmen this is england och tjockat i oss tonvis med onttigheter. Snart ska vi basta och ta det lugnt med en massa prat osv. Ha en fortsatt fin kväll, för det ska jag ha!
PUSS

Sovmorgon.


random bild.

Hejsan bloggen.
Idag är det fredag och endast 2 veckor till sommar lov, känns sjukt taggat! Har förövrigt sovmorgon och kortdag idag så det kan inte bli bättre! Jag börjar 9.40 och slutar 1, sjukt skönt. Ska snart pallra mig ner till skolan och ha lite so, slöjd och skolavslutningsövning sen blir det stan ett tag. Kvällen är dock oklar var jag hamnar men jag hoppas det blir att vara med någon. Ni får ha en bra fredag och en bra start på helgen så hörs vi senare, kommer jag inte hem idag så är det inte säkert att det blir någon mer bloggning idag men vi får se vad som händer helt enkelt. PUSS

RSS 2.0