Seg dag

Hejsan, sitter nu och drygar framför datorn och har inte speciellt mycket att göra. Igår hade vi i klassen lan på moröbacke, hela kvällen var jävligt rolig och natten med, dock är jag väldigt trött nu och har endast sovit kanske 1 timma på lanet och 5 timmar när jag kom hem, okej de är ganska länge ändå men är väldigt trött ändå.

I morgon ska jag först äta med Linnea och sen ska jag vara med Amanda, ska även försöka hinna städa som jag aldrig tar mig tid för riktigt men det är verkligen välbehövande just nu.

Bakabakabaka

Dålig bloggning var det här!
Har i alla fall fått höstlov och det känns sjukt nice och välbehövande! Igår blev jag tvingad på dans av en kompis och det var förvånadsvis väldigt roligt men svårt. Nu ska jag ta och baka för det var ett bra tag sedan, vi hörs senare!

Besatt

Hej!
Jag har gått och blivit besatt av Farmville 2... not good. Började igår vid 10 tiden och sedan dess har jag inte kunnat sluta. Kl 7 ska jag sätta facebook förbud för mig själv så att jag kanske får någon läxa gjord. Om jag kommer lyckas eller inte är ju frågan och svaret är troligast inte, men jag ska försöka iaf!
 
Idag hade vi 2 prov och i morgon 2 men jag tror ändå att de kommer gå bra, eller naturkunskapen kan bli knepig men matten lär gå hyffsat. I går köpte jag föresten 2 par nya jeans vilket var välbehövligt. 
Har förövrigt inte ätit middag än för att jag är för beroende av Farmville, heheh tog lite chips och har legat och nördat sen ungefär kl 4 då jag kom hem från skolan. 
 
Ja, har inte mycket mer att säga än att jag ska plugga och sådär. Vi hörs senare!

Keep your head up.

Jadu, ännu en dag man vaknar upp och känner den eviga smärtan i magen. Hatar vinter mer än något annat för det enda vinter vill mig är en ständig urininfektion, varje vinter. Så har inte dragit till skolan än.. även om jag vill men ska i alla fall snart dra mig iväg till skolan eftersom att jag har naturkunskaps omprov (var sjuk förra gången provet var så nu är min sista chans ifall jag inte vill göra rest prov i maj...) Efter skolan drar jag då till stan och köper nya jeans som jag prövade igår, är inte helt säker om vilka par jag ska välja men, ja vi får se! Ikväll blir det en pluggar kväll som de flesta kvällar nu för tiden, förlåt att jag är så dryg just nu eller ja för det mesta men livet rullar inte på så bra right now.

Plugg

Hej, ikväll har jag varit en stund med Sofia och nu sitter jag mest bara och drygar.. Borde egentligen plugga och ska nog ta i tag i det nu. Vi har fucking 5 prov som återstår i veckan, orkar inte...

Aja ska inte klaga mer puss!

 


Godnatt

ska snart sova tror jag, men innann dess ska jag ta och diska lite och läsa igenom lite läxa, vi hörs i morgon, pusss!

Söndag.

 
bild från igår.
Gårkvällen blev lyckad och idag har jag varit hemma hos mina föräldrar. Nu sitter jag och funderar om man ska städa eller ta tag i skolarbete, jag har i alla fall ingen speciell tid som jag måste sova i kväll för i morgon har jag sovmorgon till 20 över 1 vilket känns otroligt skönt! Dock har vi bad.. vilket jag inte känner mig jätte taggad på, men men..  ska i alla fall vara med. Igår fick jag en massa kläder av Amanda och det känns kul med lite nytt i garderoben! Tidigare för några veckor sedan så fick hon lite kläder av mig så det blev ett klädbyte, men det är ju skönt att få bort lite kläder man aldrig använder och samtidigt få en massa nya helt gratis, sjukt värt!

Autumn

 
bilder på mig och min kära Amanda från dagens fotografering!
Hejsan, bloggade inte igår för kom hem så pass sent.. Idag har jag varit med Amanda och vi har fotat, gått en prommis till stan och ja, inte så mycket mer, men tagit det ganska lugnt. Kl 7 ska jag på 18 års fest så blir nog inte någon mer bloggning ikväll, vi hörs senare!

Hurtigt!

Hejsan. Hade ont i magen så sjukanmälde mig i morse men gick till skolan och var på de sista lektionerna i alla fall! Efter skolan så for jag med mamma och pappa på friskis och svettis där jag även träffade mina fina kusiner Cecilia och Josefin sådär oväntat. Var i alla fall på passet Dans Fuego som var väldigt roligt. Efter passet så följde jag mamma och pappa hem och vi bakade pizza till middag, ikväll blir det tvmys med mamma, känns skönt att de lite lugnt nu utan en massa läxor. puss

mysigt värre

Hejsan. Har krypigt ner i min onepice som jag sydde på slöjden förra året, så sjukt skönt är det!
Ska skriva en konsert analys och sedan ska jag bara ta de lugnt, ska se förra avsnittet av x faktor och williams lista som jag missade i helgen och så ska det sen få bli en skön lång natt för ovanlighetens skull, om jag kommer lyckas med det vet jag inte än men vi lär ju märka!
 
Känns dessutom väldigt skönt att kunna ta det lugnt för en gångs skull, förra veckan tog verkligen kål på mig men denna vecka känns helt okej, inte överdrivet mycket plugg men lite små grejer sådär, har dock 3 prov nästa vecka men ska inte oroa mig riktigt än!
 

 

 

 

 

Joy is here - Fotograf Ida Lundberg

Bilderna är fotade av Ida Lundberg.
Som sagt så var Joy is here konserterna helgen som var, men kunde ju inte uppdatera så ja bättre sent än aldrig som man brukar säga;) Det var i alla fall sjukt roligt, Joy is here har pågått i 4 år nu och jag har varit med på alla men detta var nog det roligaste av dem 4. 120 underbara personer i en underbar kör och Gustav Jacobsson som ledare, sedan en sjukt duktig solo artist på det också Samuel Ljungblad, kan inte bli bättre.
 

Snöslask

Hejsan! Blev riktigt förvåndad när jag såg att folk ändå läser min blogg även om jag inte uppdaterat, men glad blev jag! Anledningarna att jag inte uppdaterat är ganska många, började med att helgen var ganska stressig, konserter hit och dit osv. Sedan kraschade min skoldator på lördag kväll vilket gjorde det svårt för mig att kunna uppdatera. 
 
Idag på engelskan fick jag en ny mac, dock bara för att låna tills min är lagad, men ändå, I'm happy again.
Känns väldigt jobbigt att allt skolmaterial och alla bilder osv som var sparat på datorn bara är borta, men vad ska man göra lixom. I söndags skulle en historia uppsats lämnas in via samarbeta, och eftersom att min dator kraschat så blev det att börja om från nytt, var väldigt irriterad och kände ingen ork alls, blev stressad och allt kändes bara så meningslöst eftersom att jag lagt ner så mycket energi och arbete på den uppgiften innan, blev likadant med svenska uppgiften, men hur vi ska lösa det vet jag inte riktigt än, det återstår att se i morgon.
 
Förövrigt så började det snöa idag, eller  ja de ser ut som snö fram tills de nuddar marken eller något annat för då blir det bara kallt regnt, vilket inte är så behagligt när man cyklar till och från skolan... Ska inte klaga mera utan nu ska jag fixa lite nödvändiga saker till denna dator, PUSSpåer!

Jobbig dag.

Vaknade 7 och hade ont i magen så steg inte upp föränn halv 8 då jag insåg att jag hade utvecklingssamtal kl 8. Så stressade mig upp, hoppade över frukosten,visste inte vad jag skulle ha på mig och hade förstås en dålig hårdag och allt blev bara kaos, blev inte bättre av att jag lyckades slänga igen dörren (som låser av sig själv) utan att ha tagit med mig nycklarna, så där står jag, i trappuppgången klockan är över 8 och jag har varken nycklar in, till cykeln eller skåpet. Jag ringer mamma och hon hämtar mig men kommer en kvart försent. 
 
En hämsk morgon leder alltid till en jobbig dag. Jag har haft jätte lätt att bli uppretad osv. Men nu ikväll ska jag bara lägga allt bakom mig (hoppas jag). Ska om ca en timme bege mig till kören och öva inför helgen, sen ska jag tvärr plugga, vilket förstör hela kvällen men aja, sånt får man räkna med nu för tiden.
Ha en trevlig kväll, PUSS!

MAMMA 50 ÅR!

igår fyllde mamma 50 år och jag och min bror käpte halsbandet här ovan tilll henne. Vi har var sitt hjärta inristat våra namn och våran månadssten bredvid. Både idag och igår firades hon av vänner och släkten och jag har hjälpt till me att plocka fram saker och gjort tårta osv.
 
I fredags var det som sagt linje fest och klädkoden var h, jag och Johanna klädde ut oss till horor, ja.. vi hade ingen fantasi och de flesta svarade hora när vi frågade vad vi skulle klä ut oss till så det fick bli så.. Dock visste varken jag eller Johanna vad vi skulle ha på oss men det fick bli uringat linne och genomskinliga strumpbyxor och så var vi även lite väl översminkade. Sedan skrev vi även "10:- /ligget" på våra bröst med ett läppstift, de var dock inte så bra för att det knappt gick bort , så jag fick gå med halsduk hela dagen efter.
 
Nu ska jag plugga som vanligt då, önska mig lycka till!

Plugga som vanligt.


snyggging.
 
Hejsan bloggis. 
Har ganska nyss ätit middag som bestod av grillad kyckling och uppstekt potatis. Var faktiskt väldigt gott men är tyvärr fortfarande hungrig hehe...
Har masa plugg att se fram emot ikväll om man nu kan uttrycka sig så. Svenska, engelska, röstvård, naturkunskap, gittar osvosv. Alltid ska allt komma samtidigt.. eller ska väl inte skylla på det.. jag väntar med allt till sista sekund.. 
 
Känner att jag bara låtit negativ på bloggen senaste tiden, inte så menat men har inte så stor ork just nu, lägger mig allt för sent och vaknar allt för tidigt, det börjar bli vinter, vill ha sommar... ingen bra kombination, ska dock försöka börja lägga mig i tid framöver. Hur jag kommer lyckas med den saken återstår att se.
 

bloggrape

SUUG Å ME! /christian

Då var det måndag igen..

 
bild från i lördags.
 
HEJSAN! 
Igår tog jag det lugnt hela kvällen, vet egentligen inte varför det aldrig blev att jag bloggade men ja, det kom väl andra saker i farten. I morse så ringde aldrig min väckarklocka och jag försov mig till 8 då min klasskompis jocke väckte mig med ett sms, så tack till honom♥ Sprang då och duschade, virrade runt och frågade mig själv 1000000 gånger vad jag skulle ha på mig, tänkte om jag skulle äta frukost eller inte, packade gympakläder (lyckades ändå ta fel kläder och glömde både skor och sportbh..) och till sist satte jag upp mitt hår i en slickad knut som jag inte vågat släppa ut ännu.. hehe ja så började min morgon.. sedan cyklade jag till skolan på 5 minuter och i vanliga fall brukar de nog ta runt 10 och så kom jag bara en kvart försent.. ja min morgon var inte den roligaste. 
 
Har nu hunnit komma hem från skolan, ätit middag som bestod ut av korv i baguette. GÖTT! Nä nu ska jag typ sova hahaha , och snart kommer Christian och Julian hit så ska väl vara social med dem resten av kvällen. 
I morgon blir det iaf en riktig pluggkväll.

RSS 2.0