Bästa helgen på riktigt länge!

Instacollage från helgen.
 
Ikväll har jag bara myst och tagit det lugnt. Övningskörde till hemmakväll med pappa, hyrde tre filmer och köpte lite smått och gott, sedan körde jag hem igen och slog på en film med mamma. Vi såg "bröllop i italien" eller "love is all you need" vet inte riktigt om man ska använda det svenska namnet eller det engelska.. Men iaf, den var ganska bra trots att jag hade missat att själva filmen var på danska.. men men.. bra var den i alla fall! 
 
Nu ligger jag i sängen, ska inte sova ännu men det blir väl att vara inne på datorn ett tag eller så. I morgon vet jag inte riktigt vad som händer, hade tänkt att ta mig en promenad iaf, vi får se vad det är för väder!
 
 

Hemmagjord calsone.

Hej! Har nyss ätit middag som bestod utav det som är på bilden här ovan. Vi gjorde hemmagjord calsone med köttfärs i, sjukt gott! Gårkvällen blev lyckad, eller ja hyffsad iaf... dock tycker jag nästan att fredag var roligare eftersom att jag träffade mer folk då. Ikväll ska jag ta en myskväll, kanske fara och köpa något gott också, behöver äntligen inte ha någon söndagsångest, sjukt skönt!
 

Bildbomb från igår.

 
Hade en sjukt rolig kväll igår med massa fina folk, och hoppas på att kvällen ska bli minst lika bra. Träffade en massa saknat folk och även lite nya människor, vädret var på topp och kvällen avslutades med mat på max vid 2 tiden, sedan bar det hem för att sova. 
 
Vaknade kring 11 idag, åt lunch och nu sitter jag här och har just gjort klart collaget som är här ovan. Igår var en riktigt bra dag, kortdag på jobbet, samt sista dagen där, "sommarlovet" inleddes med stadsfesten och det blev en riktigt lyckad kväll!
 
 

New in.

Dessa grejer har jag investerat mig under de senaste dagarna, funderar dock fortfarande på ifall jag ska behålla den blåa tröjan eller inte men de återstår att se. Mascaran kostade ynka 50 kr så kände att det var värt att köpa även om jag ännu inte vet ifall den är bra eller inte. 
 
Förövrig så har dagen varit sämst pga vädret, det är verkligen sjukt drygt att plocka ogräs och det gör inte saken bättre ifall det regnar och är blött och kallt, höll dessutom på att dö idag, eller okej inte dö men skada mig reält iaf! Tur det är sista dagen på jobbet i morgon, sjukt skönt ska det bli att äntligen få lite ledighet och sommarlov!

Min dag i bilder.

Ska alldeles strax sova men tänkte bara uppdatera mig lite innan. Dagen har bestått av jobb, lunch med pappa och brorsan på trekronor, mer jobb, middag med mormor och morfar, stadsfesten med Sofie, köpte även ett linne som jag ska visa i morgon tillsammans med lite annat nyköpt. Vid 7 for vi hem till Sofie och stannade där till halv 10 ungeär. Har även hunnit bränna mig i nacken, på armarna och öronen, blir solkräm i mängder i morgon och ikväll ska jag bli drängt i aftersun, och eftersom att jag har tshirt på mig på jobbet så har jag förstås ett sträck rakt på armen och i nacken, fint. 
 
 
 

Mitt jobb får det att framstå som att jag självskadar mig själv.

...och såhär såg mina armar ut (fast värre) efter 2 timmar av ogräsrensning i vinbärsbuskarna.
 
Vaknade inte på rätt sida idag, ni vet den där känslan när man vaknar och tror att man har feber för att man svettas som en gris och när det känns som att rummets temperatur översigit 40 grader. Som tur var skulle jag ändå stiga upp en halvtimme senare så jag drack flera liter vatten (kändes det som) för att svalka ner mig själv, tvekade även att fara till jobbet men jag gjorde det iaf.
 
Det har varit den lökigaste dagen på länge och eftersom att jag tvingas gå med svarta långa arbetsbyxor och en svart tshirt så förbättrar det inte precis saken. Inte nog med alla fina ärr som jag fått så har jag även fått tshirt bränna, snyggt! Nu är det iaf bara 3 dagar kvar och sen ska jag bättra på brännan utan fula kanter på armarna och i nacken!
 
Efter jobbet blev jag upphämtad av min kära vän Johanna då vi sedan drog hem till hennes nya lägenhet som var supermysig. Vi (Johanna) gjorde ett eget recept på chokladplättar som satt riktigt fint i magen! Nu har jag kommit hem för ett tag sedan och ska alldeles strax pröva en ny grej som har legat i kylen ett bra tag nu, berättar mer senare!

Brygghäng och oväntat sällskap.

Hejhej! Ikväll blev det att jag drog mig till stan för att hänga lite vid bryggan med Lina och Sara. Sara hade jag inte träffat sedan skolavslutningskvällen så det var roligt att träffa henne igen borsett från att hon var så brun så att man fick ångest. Vi köpte massa gott och satt och tryckte ett tag sedan kom Johanna och Nathalie som hade sett våran instagrambild och fått för sig att överaska oss, men det var trevligt att få träffa dem med!
 
Nu ska jag alldeles strax försöka sova, i morgon blir det jobb och planerna efter jobbet är fortfarande väldigt oklara men jag hoppas på något bra iaf!
 

Återhämtad.

Hejsan! nu var det ungefär en vecka sedan jag uppdaterade här senast. Det har hänt en hel del men jag har även tagit lugnt för det mesta. Jag och några kompisar från klassen har ätit middag och umgåts tillsammans vid älven en kväll, dock hade jag så ont i halsen då så blev inget ätande för mig. Har även hunnit fira midsommar med massa fina vänner i kusmark där jag stod för efterrätten som var tårtan på sista bilden, typ finaste, godaste och mest avancerade tårtan jag någonsin gjort det var en chocolate chip cookie dough brownie cake (ja, den har ett avancerat namn också).
 
Igår var jag med Amanda och idag fyller hon år så grattis till henne!♥ Idag har jag börjat om att jobba igen, sjukt drygt var det men är inne på sista veckan nu så det känns skönt, efter det blir det 5 veckor sommarlov och sedan återigen 3 veckor av jobb... sommarlovet går alldeles för fort!
 
Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, vill göra något och inte bara sitta hemma och dega är det enda jag vet. Så ska väl söka något att göra så får vi höras senare, puss!
 

Ingen ork alls.

Hej! Tänkte bara meddela att jag kommer börja blogga igen när jag mår bättre, har varit väldigt trött de senaste dagarna efter operationen och är även väldigt trött fortfarande men jag hoppas på att bli piggare snart! Senaste dagarna har bara bestått av sovande och vilande i princip. 
 
Fick en fråga i kommentar om varför jag opererade bort halsmandlarna så jag tänkte svara på det lite kortfattat nu iaf. Jag oppererade bort halsmandlarna pga de blivit så stora så att jag främst fick svårt att andas, speciellt när jag motionerade och när jag skulle sova, jag kunde knappt sova på nätterna ibland. Jag hade även svårt att svälja så var tvungen att dricka väldigt mycket för att få ner maten. Sen så blev det svårare att sjunga och det blev ofta irriterande vid höga toner och "curbing" för att det blev något som slog till i halsmandlarna. Så ja typ därför opererade jag bort dem, inget har ju blivit lättare ännu eftersom att jag är väldigt svullen och öm, såren har heller inte hunnit läka men jag hoppas verkligen att det inte ska ta så lång tid och att det ska bli bra så småning om!

Äntligen hemma!

I går opererade jag somsagt bort halsmandlarna och även polyperna, jag mådde oväntat bra efter operationen men stannade ändå på sjukhuset över natten. Nu har jag för ett tag sedan kommit hem och ska väl stanna här åtminstone resten av dagen, känner mig lite slut just nu men har inte överdrivet ont i alla fall! 
 
 

Grattis Pappa!

Idag fyller min pappa 53 år, tyvärr kan jag inte vara hemma och träffa honom idag utan jag kommer spendera hela dagen och natten på sjukhuset. Just nu blir jag förmodligen oppererad men jag ska försöka uppdatera senare när jag vaknat upp om jag har någon ork just då. Tänkte iaf att jag gör ett tidinställt inlägg (som detta är) så att bloggen i alla fall inte ska stå helt still till i morgon... men vi hörs när jag vaknat till liv igen och piggnat till lite!
 

Familjen Steinwall.

Här är några av resultaten från dagens familjefotografering, tycker det blev hyffsat bra trots att solen nästan gått ner. Ska fortsätta redigera lite och sedan ska jag ta och sova, är nervös inför morgondagen men ändå riktigt taggad, ska bli så himla skönt att kunna andas normalt igen!
 
 
 
 
 

Familjemiddag.

Sista dagen för denna vecka är avklarad på jobbet, i morgon ska jag opereras och jag är sjukt nervös, men jag hoppas på att det ska gå bra! Sen är jag ledig fram till efter midsommar då jag ska jobba en vecka till, ursh.

Nyss har jag ätit med min familj på tatung vilket var väldigt gott! Nu ska vi fota lite familjefoton och hoppas på att det blir bra, kan vara lite för mörkt nu men vi ska iaf ge det ett försök!

 


Patetiskt.

Har ingen riktig ork att skriva just idag, har bara varit allmänt trött och slut hela dagen och haft ont i hela kroppen.. Har ändå kämpat mig igenom 8 och en halv timmes jobb. Har bara degat i sängen hela kvällen sen jag kom hem och blev inte så glatt överraskad när det plingar på mobilen och någon vid namn "fitt slickare" på kik skriver och kallar mig fet, frågar om jag blivit våldtagen och om jag njuter av det.. vafan ska man fråga något liknande så ska det vara seriöst och personligt och fet kallar man inte någon, speciellt inte om man inte kan stå för det. Nä jag blir så sjukt irriterad på människor som inte förstår att man faktiskt kan bli sårad av sånna kommentarer och frågor. ursh.

Lunch.

Hejsan, sitter nu här på Coop och äter lunch. Börjar inte om förrän 12 så jag ska väl sitta här ett tag till. Jobbar till 4 och sen ska jag hem och ta det lugnt antar jag, man orkar ju inte så mycket mer efter en dag på detta jobb... Men tänkte bara uppdatera lite nu när jag har tid över, vi hörs!


Mullberget

 
Hejsan, igår firade vi som sagt Nathalie på mullberget och det blev riktigt trevligt i slutändan. Avslutade även kvällen med ett nuggetsmål på max som satt riktigt fint i magen. I morse kom mina föräldrar till lägenheten och tog hem sängen och lite smågrejer. Förutom de så har jag typ halvsovit hela dagen, nyss ätit tacos med brorsan och ikväll blir det förmodligen att ta det lugnt och sova tidigt. I morgon väntar jobb igen men endast till på onsdag för på torsdag opereras jag, ursh..

Lördag.

Tog en sovmorgon i morse och gjorde sedan en god frukost som jag åt ute på altanen. Resten av dagen har bestått av att flytta hem de mesta grejerna från lägenheten till mamma och pappa, ska nämligen hyra ut lägenheten över sommaren. Alldeles strax ska jag äta middag vilket kommer sitta bra i magen då jag inte ätit något sen halv 11 i morse, efter middagen ska jag fixa mig och sen efter ett tag bär det av mot kvällens planer som verkar bli riktigt bra, jag är taggad!

Händelselös dag.

Hej. Detta har varit tråkigaste fredagen på länge, började jobba klockan 7, fick dock sluta en och en halv timme tidigare än vanligt för att det är fredag. När jag kom hem gjorde jag och mamma middag och sedan dess har vi endast fördrivit flera timmar av tvtittande. För ett tag sedan kom pappa och brorsan hem från Linköping där brorsan nu mera bor. I morgon vet jag inte var som händer förän på kvällen då finaste Nathalie ska firas!

Battery pack.

dsElUM on Make A Gif, Animated Gifs
Denna användbara grej köpte jag tidigare idag (eller ja igår), Det är en sorts laddare till mobilen som man kan ladda direkt så här som på bilden men man kan även ladda adaptern och sedan ta med sig över allt för att ladda  mobilen. När adaptern är fulladdad räcker den till en full laddning på mobilen. Super praktiskt, speciellt nu på sommarn då man är ute på äventyr ofta, kostar dessutom bara 149:- på Claes Ohlsson för tillfället!
 
 

Misslyckad middag som blev bra tillslut.

Jag och mamma har inte riktigt några gillkunskaper om vi ska vara ärliga... Pappa är den som oftast brukar skönta grillen i våran familj men eftersom att han är ca 100 mil bort så fick vi sköta jobbet.. Gick dock inte så bra för oss att få upp värmen så kycklingen ville aldrig få någon färg.. Tillslut bestämde vi oss för att gå in och steka den i ugnen i ställlet och insåg då att vi helt glömt bort klyftpotatisen som var i ugnen, den var alltså helt svart... Men men.. så då gjorde vi pommes istället. Blev en ganska sen middag trots att vi började med den tidigt, men gott blev det iaf!  
 
Senare ska jag visa en finurlig grej som jag köpte tidigare idag, vi hörs!

Fler bilder från avslutningen.

Världens finaste klass!
 
Hejsan! Har sovit ut reält men trots det är jag sjukt trött fortfarande. Snart ska jag och mamma fara och handla men först ska jag duscha. Vet inte riktigt vad som händer idag förutom att jag och mamma ska grilla till middag. Pappa är just nu på väg till Linköping för att hämta brorsan som ska hem över sommarlovet, ville egentligen följa men ska jobba i morgon så det blir svårt. 
 
Idag är jag alltså ledig och det är varken bra eller dåligt väder, har inte hunnit vara ute ännu men soligt är det iaf. Om precis en vecka håller jag på att opereras, är både taggad och rädd på samma gång men jag hoppas på att det ska gå bra! Har inte så mycket att säga än att sommarlovet började bra, men nu är jag mindre taggad pga allt jobb... Aja jag får ta reda på kvällar, helger och resten av all ledighet. Vi hörs!

Avslutningsfirande.

Igårvar det som sagt skolavslutning och det firades senare på kvällen med massa fint folk. Kvällen började hos Olivia där vi tillsammans fixade ihop en god kycklingsallad och senare drog vi vidare till både boviken och mullberget.


Kvällen avslutades med att liv sov hos mig, sov i kanske 1 och en halv timme sen bar det av till första dagen på sommarjobbet vilket var väldigt jobbigt med tanke på den lilla sömn jag fått. Blev dock piggare under dagen men när jag kom hem från jobbet slocknade jag direkt. Nu sitter jag och pappa och ser en film sedan ska jag väl sova igen antar jag!

Visar mer bilder från avslutningen i morgon men just nu orkar jag inte ta tag i det!

 


Skolavslutning

Nu har vi gjort bort skolavslutningen och nu har vi äntligen gått på sommarlov! Ungefär halva klassen sitter nu på wayne's och fikar inklusive mig. Snart ska jag hem och packa för kvällens planer så vi hörs senaste!


Bryggan med Sofie.

Hej, börjar bli sämre på att blogga har jag insett, men det är ju sommar nu så.. så får det vara! Igår kväll var jag med Sofie och vi köpte nötter och loka och satte oss på bryggan och tog det lugnt. Spontant bestämde vi oss för att åka till skellefteåhamn och vara med Johannes, men det var trevligt iaf! Kom hem efter 12 igår så hade ingen lust att blogga då men det fick bli nu ist.
 
Idag började vi 20 över 1 så jag och Sofie låg ute och solade hela förmiddagen, på skolan fick vi veta två betyg, lämna in lite böcker och sen var de slut för dagen. Efter skolan slingade Sofie mitt hår eftersom att det blev så mörkt när jag skulle färgade för någon dag sen.. blev mycket bättre nu! I morgon är det skolavslutning och jag kan inet vara mer taggad!

Gårdagens.

Dålig bild från igår men kameran var på laddning.
 
Hej, blev ingen bloggning igår men jag spenderade i princip hela dagen ute och på kvällen var jag på avskedsfest för min gamla körledare. Det var trevligt men for hem ganska tidigt för att jag var så pass trött. När jag kom hem gick jag och la mig ganska fort och nu sitter jag här vid datorn och har nyss ätit lunch. Vet inte riktigt vad som händer idag men vädret var ju inte det bästa så det blir väl att ta det lugnt bara, i morgon är det sista skoldagen innan sommarlovet, SKÖNT!

RSS 2.0