Greenandblue.


Tjena  bloggis.
Idag har det varit skola som vanligt, har varit sjukt trött men har ändå lyckats kämpa mig igenom dagen på ett hyffsat bra sätt. Funderar starkt på att gå och baka något mumsigt men vet än inte riktigt vad jag skulle kunna ta och baka isånna fall... borde även städa mitt rum ikväll men känner ingen ork för det så vi får se hur det blir.. annars ska jag väl bara ta det lugnt och kanske ta mig en tidig kväll, vi får se. Vi får se om jag bloggar något mer innan jag går och lägger mig men vi hörs mer senare iaf, puss!

Gelenaglar.


hejsan bloggen.
Lite svårt att skriva nu när gelenaglarna sitter på men jag gör mitt bästa! Idag har det varit skola som vanligt men efter skolan åkte jag, Liv och Sara som sagt till Skellefteåhamn och fixade gelenaglar inför skolavslutning hos en urhärlig tjej vid namn Melissa, 350:- för cirkus 2 timmar, värt!

När naglarna var klara åkte jag vidare till Robin där jag stannade till just innan 8. Kl 8 var det vårkonsert med kören på efs, det var sjukt kul och allting avslutades med en stor kramring. Ska nog gå och lägga mig nu men vi hörs i morgon. PUSS.

It's a beautiful day.


Godmorgon allesammans, idag är det onsdag och jag ser ut så här^.
Ska alldeles strax bege mig av till skolan fast ska förbi ica innan och ta ut pengar. Efterskolan ska jag, Liv och Sara åka moppe till skellefteåhamn och fixa gelenaglar där, nice nice såhär till skolavslutningen! När vi är klara där så far jag vidare till Robin och stannar där ett tag, vet inte riktigt hur länge men det beror på ifall jag ska vidare på vårkonserten som jag egentligen ska vara med på men eftersom att jag är så hes så får vi se om det bara blir dit och lyssna. För övrligt så ska jag försöka ha en bra dag i skolan, onsdag så det är ganska chill men ah vi får se helt enkelt vad med som händer, Ha de bra.
PUSS!

Utlandsresor.


bild på jag och min fina kusin sara från förra årets utlandsresa på kreta.

 

Hej.
Har varit helt sjukt trött i princip hela dagen så jag somnade i soffan någon gång innan middagen och vaknade upp för ca: en  timme sedan. Den senaste timmen har spenderats med pappa framför datorn i ett ivrigt sökande om utlandsresor nu i sommar. Troligtvis blir det en vecka i mitten av juli i side, nice nice. Blir dessutom utan min broder, känns ganska skönt att få vara själv med familjen, om det inte blir att jag tar med mig en kompis vill säga. Blir nog att gå och lägga sig snart för jag behöver en tidigkväll med tanke på hur trött jag varit senaste tiden.. frågan är bara om jag kommer kunna sova nu när jag sovit hela eftermiddagen, men det är värt ett försök:).
PUSS


RSS 2.0