Snapple.

 
Hej! Helgen börjar dra mot sitt slut och i morgon är det skola igen. Helgen har varit helt okej ändå med en lugn kväll framför film i fredags och häng med några kompisar igår. Ikväll har jag hunnit med att handla och nu ska jag ta i tag med lite städning som inte blivit av, ska även försöka hinna med att göra lite gitarr och sångläxa och sedan ta en tidigkväll, eller åtminstone försöka!

150 foton i brevlådan.

Äntligen helg och jag åkte hem till mamma och pappa efter skolan där jag ska förhoppningsvis ska spendera hela helgen. Beställde hem en massa foton som jag sparat på i en mapp under det senaste året och har tänkt att göra något roligt av alla bilder (de flesta iaf) och pryda mina hemskt tråkigt vita väggar hemma i lägenheten, så till veckan har jag lite fix och trix att ta i tag med!

Redan skolless.

Mindre än en vecka av detta skolår har gått och jag känner mig redan skolless, känns inte speciellt positivt om jag ska vara ärlig. Idag har vi dock haft sovmorgon till 5 över 2 men efersom att jag hade gitarrlektion så blev sovmorgonen två timmar kortare för min del. Kom hem för ett tag sedan och nu ska jag typ sova eller något fram till halv 5 då jag är bjuden till mormor och morfar på middag.

Nya skor.

Slutade innan 1 idag och drog då in till stan och skaffade mig ett par nya skor, hade tänkt mig någon ballerinasko av något slag och dessa fick det bli, är sjukt nöjd och tror att de kommer användas flitigt. När jag kom hem sädade jag och efter det så åt jag även en tidig middag, nu ska jag ta mig en liten powernap tror jag, känner mig rätt trött redan faktiskt och vill ju ha orken att se på idol senare ikv!
 

Cover - Safe and sound

 
 
Idag började skolan om igen och det känns bra samtidigt som jag gärna skulle ha lov ett tag till! Skolan bjöd på tårtbakartävling där mitt lag vann i kategorin snyggaste tårtan! Efter skolan har jag hunnit, diska och städa undan, ätit middag och även spelat in en liten cover som finns här ovan att lyssna på, klockan 8 blir det att se på idol som även börjar om idag, ha en fin kväll!

Boviken.

Igår spenderades kvällen med arbetskamraterna i boviken, vi grillade korv och marshmallows, sjöng och spelade, vissa badade och vi hade det bara allmänt trevligt. Nu är det endast 2 dagar av detta sommarlov kvar och blandade känslor snurrar runt inom mig för tillfället. Hade dock inte sagt nej till 2-3 veckor till av sommarlovet, men men.. man kan inte få allt i världen. Idag ska jag bara ta det lugnt tror jag, sjukt dåligt väder är det iaf! Vi hörs senare!
 
 

Senaste veckorna.

De senaste veckorna har bloggningen inte legat på topp som ni kanske märker men orker räcker inte till efter alla sena kvällar och tidiga mornar som jag kämpat mig igenom nu under jobbar perioden. Men iaf, tänkte dra lite kort vad jag sysslat med de senaste veckorna. Först och främst har jag jobbat och har endast en dag kvar, sedan har jag försökt att umgås med mina kompisar så mycket som möjligt men har för det mesta bara legat död i sängen på kvällarna. Har i alla fall hunnit vara med Johanna och fotat en massa bilder, haft tjejkväll med några tjejer från klassen och badat badtunna osv, bakat chokladbollar med några andra klasskompisar, flyttat tillbaka till lägenheten och färgat håret mörkare. Ska försöka komma igång med bloggningen igen när skolan börjar om, om jag lyckas eller inte är en svårare fråga men jag tycker ändå att jag bloggat väldigt mycket för att vara jag i sommar, så det ska jag vara nöjd över!
 

Tjejkväll.

Igår hade jag och de fina tjejerna här ovan en riktigt bra tjejkväll tillsammans med god mat, efterätt, bad i badtunna och massa godsaker, lyckat blev det! Annars i veckan har jag varit med Johanna och fotat i flera timmar men har ännu inte hunnit gå igenom alla bilder så vi får se när det kommer upp något. Har ännu ingen större blogglust men något inlägg då och då kommer komma upp iaf!  Ikväll har jag varit med Liv och vi har fotat lite bilder i dimman, pratat osv, snart ska hon åka hem och då blir det förhoppningsvis att slå på en film, PUSS!
 

Grilla.

Igår kväll träffades jag och flera gamla kompisar från en kör som jag gick i tidigare på mobacken och grillade korv och marshmellows och pratade i massor, trevlig kväll alltså. Gick och la mig efte 7 på morgonen och sov fram till 12, sedan dess har jag solat hela dagen fram till 5 då jag åt middag, efter det har jag hunnit städa mitt rum vilket var nödvändigt och nu ska jag snart duscha och chilla resten av kvällen, och i morgon är det jobb som gäller..

Svar och efterlängtad helg.

Har fått en fråga om jag skulle kunna göra en guide på hur jag redigerar bilder, och visst skulle jag kunna göra det! Dock undrar jag lite vad som menades med frågan då den var kommenterad på ett inlägg med en random mobilbild i. Tycker det är jätte kul med önskemål och visst ska jag fixa en "guide" på hur jag oftast redigerar bilder, men innan tänkte jag fråga ifall det är något speciellt ni vill att jag ska visa?
 
Nog om det Nu har det äntligen gått en av tre veckor på sommarjobbet, känns som en hel evighet dock. Har varit trött och haft dåligt humör hela veckan och inte alls kännt någon tagg att stiga upp klockan 7 på morgonen (om man ens kan vara taggad på det är ju frågan...), så det känns sjukt skönt med lite helg nu, ska verkligen ta vara på sömntimmar nu, sova ut länge i morgon har jag tänkt mig. Ikväll har jag sett en film med mamma och pappa och myst i soffan, skönt med lite lugn!

Wake me up - Sommarjobb (Titta i 720p HD kvalitet)

 
På jobbet idag spelade vi in lite när vi sjöng och spelade och detta är resultatet haha!
 
Förlåt för den hemskt dåliga bloggningen, har inte speciellt mycket att skriva om nu när jag börjat om att jobba och mest är på jobbet hela dagen. På kvällarna har jag heller knappt någon ork att göra något.. men det är väl så det är att jobba antar jag.  Igår kväll var jag dock och såg på bio med Elin och Sofie, vi såg grown ups 2 och skrattade som galningar. Ikväll ska jag försöka mig på att ta en tidigkväll, om jag lyckas eller inte är dock en senare fråga.

RSS 2.0