Redy to go.

Nu ska jag alldeles stax bege mig till grannhuset för byafest, ha en fin fredagskväll allihopa!

It's FRIDAY!

Hejsan allihopa! Hoppas ni är glada idag för det är verkligen jag! Är tidig på skolan för jag fick skjuts av mamma. Vi har i alla fall idrott som förssta lektion, eller ja idrott kan man väl inte kalla det, vi ska ha teori, men det blir nog okej. 
 
Slutar i alla fall 10 över 1 vilket känns underbart, är dock SJUKT nervös inför min gitarrlektion idag.. har tappat bort mitt papper så jag har tränat nada. wopsi, aja får säga som det är helt enkelt, ikväll blir det bya fest hemma hos mamma och pappa, puss!

Hata är ett starkt ord.

Och jag hatar verkligen att vara sjuk! finns inget att göra och man har inte heller någon ork att göra något. Har legat i sängen hela dagen och är hungrig som aldrig förr men har inte haft orken att resa på mig och laga någon mat.. Som tur har man en fin pappa som ska komma med lite mat från max om ett litet tag! 
 
Kvällen kommer förmodligen även den spenderas i sängen, vill bli frisk, NU! Faktiskt om jag ska vara ärlig så föredrar jag skolan före att vara hemma och sjuka, trodde aldrig att jag skulle känna så men, jo. 
Aja skriver mer när jag har någon ork till det, puss!

Yoga.

Hejsan. En ny skolvecka har börjat och jag är helt slut, framförallt i rösten! Vi har i princip haft lucia rep hela dagen och min röst är helt kaos nu.. Ska i alla fall alldeles strax fara och gymma en liten stund, sen ska jag och mamma på yoga, ikväll blir det att öva gitarr och sång läxa och vila upp min röst! PUSS!
 
 
 

Sover hos finaste Amanda.

Sitter nu hos Amanda där jag spenderat kvällen, blev ingen träning dock för så mycket kom ivägen.. Jag och Amanda har ikväll pratat om ALLT mellan himmel och jord och bara haft en riktig tjejkväll. För cirkus tio minuter sedan åt vi kvällsfika, milkshake med mini marshmellows, juice och mackor, MUMS! Sitter nu och väntar på Amanda som duschar och lyckades finurlig som jag är klura ut deras lösenord på internet, hihihi busigt. 
Funderar även på om jag själv ska duscha nu eller om jag väntar till i morgon på morgon, dock kommer jag förmodligen hata mig själv ifall jag väntar så lär nog bli nu efter henne! 
 
Sedan ska vi nog sova. Så sov gott allesamman, PUSS!

Som en kniv i hjärtat känns det.

Hejsan. Idag väcktes jag vid 10 och tvingade mig själv att stiga upp för att plugga... Har just gjort klart det sista plugget (finns förstås även lite små saker kvar men orkar inte ta itu med det nu). Funderar på att gå och baka chokladbollar men jag vet inte, just nu känns det bara som att jag vill krypa ner i sängen och ligga där resten av dagen.. 

Ikväll ska jag fara på fuego som alla söndagar och torsdagar, sedan ska jag julpynta och städa lite i min lägenhet och verkligen FÖRSÖKA gå och lägga mig tidigt. PUSS

 


Jag är så trött, men vill inte sova.

 
Hejsan. Ikväll har jag ju som sagt varit med Sofie, vi började att äta på tatung och för oss båda blev det friterad kyckling och ris. Sedan drog vi hem till mig, tapade oss och pratade sönder. Har nyss kommit hem till mamma och pappa igen, fick ligga i baksätet över alla andra för att alla platser i bilen redan var upptagna... men men det gick. 
 
Ska nog snart gå och lägga mig, är sjukt trött men de konstiga är att jag inte vill gå och lägga mig, har ingen aning hur det kan komma sig men jag mste verkligen göra det snart ändå. Imorgon behöver jag nämligen plugga gärnet! 
PUSS&GODNATT

Tryffeldoftande laxsoppa...

(Guldlock, en bild till våran interaktiva saga som vi håller på med på engelskan)
Ja som rubriken lyder, tryffeldoftande laxsoppa till lunch och jag är inte så taggad. Sitter här nu i min ensamhet i korridoren för alla är på lunch, själv fick lunchen bli en kycklingmacka som jag tidigare idag köpte in tha cafeteria. Idrooten var sjukt kul för övrigt! Kvar idag har vi svenska gemensamt och sen har jag gitarrlektion, slutar och tar helg innan två idag och det känns bäst! 
 
Nu väntar jag på Pontus som är och äter lunch, sen ska vi sätta ut accord på en låt om guldlock som vi gör på svenskan, låten är dock nog det tapigaste hört men men... tur vi har en fin klass som förhoppningsvis uppskattar den! på redovisningen som vi har på tisdag!♥

Mjukisdag.

fulbild.


Hejsan alla fina och godmorgon! Idag är det fredag, sista skoldagen på veckan och det känns riktigt skönt, med detta firar jag att ha på mig myskläder som jag bara kan mysa ner mig i hela dagen, skönt! Jag ska alldeles strax cykla iväg till skolan för idrott och på schemat står det dans med Elsa så de ska bli sjukt kul! För övrigt ska jag hem till mamma och pappa ikv och ta det lugnt. Vi får höras senare puss!


Godnatt!

Hejsan, Ikväll har jag varit med en kompis och sen har jag bara tagit det lugnt. Slumrade även till ett tag men vaknade upp ganska snabbt ändå. Kvällen har varit kul och samtidigt lugn och skön men nu väntar en god natts sömn. puss!

80-talsdans.

En bild på mig och fina Cajsa från förra veckan! läskigvampyrtandstickerfram

Har nyss varit på ett 80-talsdanspass med mamma, vi tänkte pröva något nytt, dock var det nog inget för varken mig eller mamma, rörelserna var ganska svåra men de var för mig nog lite för tantigt och för mamma lite för svårt.
Nu ska jag i alla fall ta mig en varm och skön dusch och sedan mysa mig ner i morgonrocken för resten av kvällen och göra mig en stor och god kopp med varmchoklad! Sedan ska jag ta itu med lite sång och gitarr läxor och göra bort lite smått, vi hörs senare! PUSS
 

Ögonbrynsfärgning på g!

Har ganska just kommit hem från gymmet och fuegon där jag träffade Hanna som gjorde det hela ännu roligare!
Nu sitter jag här och skriver igen hehe, vet inte varför man alltid ska få en sådan kick efter en bloggpaus, att man bara vill skriva hela tiden, men det är ju bra iofs bara det håller i sig!
 
I alla fall så har jag just satt på ögonbrynsfärg på mina ögonbryn som nu ska få sitta i ett tag, eftersom att mina ögonbryn i princip är vita just nu så är det välbehövligt. Sedan ska de även noppas och finas till! Tänkte även tipsa om denna ögonbryn och frans färgning som jag använt ett tag nu, den håller bra men för att få den att hålla ännu bättre så har jag faktiskt ett bra knep som jag fick lära mig av en kompis, kom dock inte ihåg just vem det var men du som känner igen dig, tack! Tipset är att förvara väteperoxidet i kylen (för er som inte vet vad väteperoxidet är så är det DETTA), det hjälper färgen att hålla mycket längre faktiskt!
 
Nu ska jag packa upp lite grejer och sedan sjölja bort färgen och duscha, blir förmodligen en tidig kväll idag också, känns skönt att få sova lite längre nu när det är skola i morgon också, ha det bra hejdå!

Hemmagjord glass.

fråga mig inte vad den blåa lilla pricken är, för det vet jag inte.. hehe.
 
Hejsan allihopa! Har nyss ätit middag och snart väntar detta att få provsmaka. Det är alltså hemmagjord jordgubb- och blåbärsglass (vänster är jordgubb och höger är blåbär), får hoppas att det smakar. Kl 7 ska jag vara på fuego pass men innan dess ska jag veckohandla lite smått och sådär. Är klar med i princip allt plugg om vi inte har något mer som jag är omedveten om men det hoppas jag verkligen inte, ska dock skriva lite mer på en svenska uppgift som jag har lovat att börja på. Vi får höras senare i alla fall, om det blir senare ikväll eller i morgon ser vi då, men ha det bra , puss!

Julkänsla i november.

Åh jag är så taggad på julen som aldrig förr, kan nog bero på att jag sällan umgås med min familj och släkt nu när jag bor för mig själv. Är så taggad på en dag utan bekymmer, en dag med familjen, god mat och presentöppning som får en att känna sig som ett litet ivrigt barn igen, ja det är något man aldrig kan få nog av. Igår bakade jag och mamma lussekatter, lussebullar, pepparkakor och julköttbullar, samtidigt lyssnade vi på lite julmusik och julstämningen blev helt på topp i vårat lilla kök.
 
Idag är det söndag och jag vaknade för ca en timme sedan, har hunnit krypa mig ner i onepicen för en riktig mysdag och ätit lite lunch bestående av fredagens pizza. Dagen kommer inte vara så intressant dock, läxor står på schemat, men det får jag väl skylla mig själv i, lämnar man allt till sist så får man lida i slutändan. I kväll blir det att fara och träna fuego på friskis och svettis, hejsvejs!
 

Tillbaka.

Hejsan, sa aldrig att jag skulle ha någon bloggpaus.. men jo jag tog en ganska lång. Har haft så sjukt mycket som snurrat runt i mitt huvud ett bra tag men det börjar lugna ner sig nu och jag hoppas att det får hålla sig så.
I alla fall, ska börja blogga igen nu och det är gulligt att jag fått kommentarer av folk som "varför har du slutat blogga?" och "du måste börja blogga igen", det är gulligt att ni märker det och bryr er! 
 
Har förmodligen hänt en massa sedan senast men orkar inte dra upp en massa gammalt nu. I alla fall så ser jag på mean girls just nu med mamma och lever igen lite gamla känslor, mean girls var nämligen min favorit film för några år sedan. Ni får ha en fortsatt bra lördagskväll allihopa, hejdå!

RSS 2.0