BareMinerals startkit.

Igår på lunchrasten gick jag Sara och Lisa in till stan och åt, passade även på att köpa det som är på bilderna här ovan. Har tänkt länge att jag velat prova detta då man hört så mycket gott om det, dock är det ju ganska dyrt ... 950:- för hela kitet men tänker man efter så är det dock ganska billigt med tanke på hur mycket man får för pengarna jämfört med annat smink. Har ännu bara hunnit testa det lite tvärt i morse och det verkar funka bra för mig med och det håller även sjuktbra under dagen!
 
 
 

Drygaste dagen på länge.

Igår var jag med liv hela dagen i princip, vi solade hos henne fram till att det började regna och då drog vi oss hem till mig istället och tröståt hela kvällen. Idag har jag börjat jobba och vi blev indelade i två grupper, typiskt som alltid så hamnade alla mina kompisar i samma och jag ensam, detta kommer bli de tre drygaste veckorna i mitt liv, ska dock försöka titta ifall jag har en chans att byta..

Snart ska jag äta middag, är helt vrålhungrig så det kommer sitta fint i magen! Ikväll blir det att chilla framför en film eller liknande!


Bra kväll.

Ikväll har Saras familj varit på besök med god middag, bad och bastumys. Bra kväll så att säga! Dock har jag varit sjukt trött och slö hela dagen menmen.. får väll skylla mig själv. Snart ska jag gå och lägga mig och sova ut riktigt länge och förhoppningsvis ta en riktigt chilldag.
 

Kortfattat om gårdagen.

Glömde bort att bloga igår.. Igår på dagen badade och solade jag med Jaana och Emmy i falkträsket, blev dock inte så länge men skönt var det! I går kväll/i natt har jag och Amanda lanat sims, fb, skype osv. Jag somade kring halv 6 så är sjukligt trött men sova får jag göra en annan gång! Snart kommer mamma och pappa och hämtar mig och resten av dagen ska spenderas slöande i en solstol eller liknande. PUSS
 
 

Perfektion

Åhh, så sjukt härligt väder vi har!! Idag har jag varit med Amanda och vi har badat, solat tagit det lugnt i sjön nedanför mitt hus, hur mysigt!! Ikväll ska jag städa mitt rum och ta det lugnt bara, är sjukt trött så det behövs. Hoppas ni också har en bra dag, vi hörs senare!
 

Piknik med grannarna.

Sjukt bra väder har vi även idag och det tackar vi för! I dag kring 2 var det bestämt att alla grannar i byn skulle träffas på den nybygda bron och fika tillsammans. Så jag och Linnea gick självklart dit och åt lite smått och gott! Nu har vi även doppat oss i ån vilket var väldigt kallt men ändå skönt och välbehövligt. Ikväll blir det myskväll och film, Ha det bra!

Släktkalas.

Ikväll kom som sagt mormor, morfar och farmor över på middag och efterätt, dessutom hann en heldel spel spelas. Sedan dess har jag haft en trevlig kväll med familjen och dessutom har vädret varit helt underbart hela dagen, hoppas verkligen det får fortsätta såhär! I morgon kommer Linnea hit, sjukt länge sedan man träffade henne en längre stunds så ska bli roligt, vi hörs i morgon!
 
 

Det är ingen vanlig dag...

...för det är brorsans 20-årsdag, hurra, hurra hurra!
 
Hej på er! Idag fyller min bror Erik 20 år, känns helt ofattbart att tiden gått så fort! Kom för ettt tag sedan hem från stan där jag och familjen tittade på nya glasögon åt Erik och sedan avslutade vi med en glass på Ainas. Snart kommer mormor, morfar och farmor hit på middag och sedan blir det familjemys resten av kvällen, vi hörs senare!
 
 
 
 
 

Pizza på grillen.

Till middag idag så gjorde vi hemmagjord pizza på grillen vilket blev sjukt mycket godare än jag förväntat mig, hemmagjord pizza i sig är ju gott men detta var ännu bättre. Vi använde inte något speciellt recept utan vi gjorde pizzan precis som vi brukar göra när vi tillagar den i ugnen så enda skillnaden är den rökiga smaken och konsistensen, dock så måste man verkligen tänka på att sätta på grillen i tid så att den inte är alldeles för varm när man grillar pizzan, locket ska också vara på annars bränner man bara botten. Rekomenderar verkligen detta!
 
 
 
 
 
 

Trästock.

 
Känner att det inte varit den bästa uppdateringen här senaste veckan.. men när jag kom hem från cyklingen till jörn var jag så slut att jag inte orkade göra ett piss. Fredag och lördag har jag spenderat med massa fint folk på trästock och haft det superkul! Har inte varit hemma på hela helgen och därför har jag inte hunnit med att blogga, igår när jag kom hem så spelade jag dock sims hela kvällen då de var det enda som jag orkade göra. Här ovan kan ni se en massa bilder från helgen iaf! Vi hörs senare!
 
 
 
 

Långfärds cykling.

Har för ett tag sedan kommit hem fårn Jörn där jag spenderat kvällen, natten och förmiddagen. Igår på dagen cyklade vi som sagt från stan till jörn vilket är ca 6 mil, stannade även i boliden vid en kallkälla och åt lunch och drack en massa vatten. Vi kom fram till jörn efter 3 typ, men vi var så döda så vi degade nästan hela kvällen och somnade också väldigt tidigt. Ikväll ska jag bara dega hela kvällen, spela sims ska jag också göra, måste återhämta mig till i morgon då det blir andra trevligheter!
 
 

Kan inte sluta skratta, haha!

 
HAHAHAHAHHA SJUKTASTE, SE HELA!! ROLIGASTE! Somnar med ett stort leende på läpparna efter denna video,hahah! Godnatt!

Det kommer aldrig vara över för mig.

Idag har jag varit in en sväng till stan för att träffa John och Rebecca och fika tillsammans på waynes, vi hade det riktigt trevligt och pratade om allt möjligt. Efter fikandet och pratandet begav jag mig till gymmet vilket var riktigt länge sedan, ska försöka ta itag med viktiga rutiner igen som lätt förstörs under sommaren.
 
I morgon ska jag, Sofie och hennes syster Tova utmana oss själva genom att cykla till jörn vilket ungefär 6 mil, sover sedan där och kommer hem på torsdag kväll, vi får se om det blir någon form av uppdatering, beror på vad jag har tillgång och ork till, men vi hörs!
 
 
 

Ananaspaj.

 
Prövade baka en ananaspaj igår till efterrätt. Hade aldrig smakat ananaspaj förut men hade hört mycket gott om det så kände att det var dax att testa, och det var det värt!! sjukt god paj verkligen! tänkte jag skulle ge er receptet jag använde mig av.
 
Pajdeg:
150g smör
3dl mjöl
2tsk bakpulver
1dl socker
 
Fyllning:
2dl crème fraiche
2 ägg
0,5dl socker
0,5tsk vaniljsocker
450g krossad ananas (jag använde mig av färsk ananas, men krossad ananas på burk fungerar också bra, då behövs det 2 små burkar)
 
Sätt på ugnen på 175 grader och börja sedan med att smälta smöret, medan smöret svalnar blandar du de torra ingredienserna till pajdegen och rör sedan i det smälta smöret när det hunnit svalnat lite, tryck sedan ut pajdegen i en pajform. Ifall du använder dig av färsk ananas krossar du ananasen eller mixar försiktigt, sedan låter du den krossade ananasens vatten silas bort genom en finmaskad sil, det sistnämda gäller även om du använder krossad ananas på burk. Medan du låter vattnet silas bort blandar du de övriga ingredienserna till fyllningen och till sist blandar du i den färdiga ananasen. Fyll sedan pajskalet med ananasfyllnigen och grädda i mitten av ugnen i 30 minuter.
 
 
 

Regnfilm.

 
Som sagt så var kusinerna här på middag och vi hann även spontant göra en sjuk kortfilm. Titta och njut,HAHA!

Sova under stjärnorna.

Som sagt så skulle jag och Liv sova under stjärnorna natten till idag, men vi frös alldeles för mycket så vi gick in efter ett tag.. hehe. Idag har jag hunnit sola framtills det blev dåligt väder igen och sedan har jag bara degat i soffan. Nu väntar duschen och sedan ska jag fräsha upp mig lite innan kusinerna kommer på middag, vi hörs senare!
 

Lägesuppdatering.

Just nu sitter jag i bilen med liv påväg till stan för att köpa lite gott, tidigare ikväll har jag cyklat till sunnanå med mamma och ätit middag hos mormor och morfar, sedan åkte jag till liv och var med hem s och Hjalmar. Inatt blir det att sova under stjärnorna (om det finns några) med liv, berättar mer i morgon!


Tre Bilder till...

... Från hamnfestivalen i Luleå.
 
Gick upp klockan 9 och trodde att det var stålande sol och värme i mängder, men icket. Sol var det men det blåste så sjukt att jag ändå inte kunde ligga ute och sola och samtidigt njuta av värmen. Istället har jag redigerat bilder i mängder, degat i soffan och funderat vad jag ska hitta på resten av dagen. 
 
Snart blir det väl lunch (hoppas jag), sedan ska jag ut och gå en promenad och ikväll är vi bjudna på middag hos mormor och morfar, mer än så vet jag inte riktigt men det återstår väl att se.
 

Cover - Every bit of me (titta i 720p HD kvalitet)

 
Fin stillbild..
Nu är äntligen nternet som det ska vara så tänkte att jag skulle ladda upp covern som jag lovat. Är egentligen inte riktigt nöjd speciellt pga av alla tabbar med gittarren, men försök bortse från dem är ni snälla! Lyssna på videon i 720p HD kvalitet och gärna headset, för bästa ljud och kvalitet!

Hamnfestivalen i Luleå.

Kvällen har spenderas i Luleå med familjen, två kusiner och deras kusin. Har haft det riktigt kul och även tagit en del bilder som jag blivit väldigt nöjd med, bland annat några av de ovanstående bilderna. Näst sista bilden kanske är lite otydlig men tyckte att den skulle vara med iaf, Danny slängde sig ut i publiken och kom ungefär en meter i från oss, dock hann han inte komma längre då de som skulle hålla upp honom inte riktigt orkade hans vikt.
 
Lägger förhoppningsvis ut covern i morgon under dagen, vi har dock lite små problem med internet nu så jag ska göra mitt bästa, om inte så kommer den ut så snabbt som möjligt! Godnatt på er alla, sovgott!
 
 

In progress.

Är på väg till hamnfestivalen i Luleå så jag uppdaterar mer när jag kommer hem, men tänkte bara säga att jag hunnit göra en cover idag som kommer upp antingen sent ikv eller i morgon!


Kvällsbad.

 
Haft en helt awesome kväll tillbringad med bästaste Sofie, vi har käkat chips och choklad, druckit cola, doppat oss i det kalla, gjort sjuka filmer och haft det allmänt bäst. I morgon är det Luleå som gäller men jag berättar mer om det i morgon, nu väntar sängen så godnatt på er alla!
 
 
 
 

Mot falkan!

 
Tidigare idag var jag ute och fotade lite med nya kameran, kommer visa er senare men nu hinner jag inte redigera och sådant så ni får nöja er med en testbild tills senare. Nu ska jag fara till Sofie sedan drar vi vidare till falkträsket, vi hörs senare!

Nybakade scones

Har just bakat världens godaste scones med fyllning av fetaost, basilka och soltorkade tomater. Blev inspererad av ett recept som jag läste här om dagen där huvudingredienserna var fetaost och basilika så jag tänkte även att detta skulle fungera bra, vilket det verkligen gjorde! 
 
Scones degen (2 bröd):
  • 4 dl mjöl
  • 2,5 tsk bakpulver
  • En nypa salt
  • En nypa socker
  • Peppar
  • 50 g rumstempererat smör
  • 4 dl mjölk
Fyllning:
  • 1 1/2 dl smulad fetaost 
  • 1 1/2 dl hackade soltorkadetomater 
  • 6-7 blad finhackad basilika 
Börja med alla torra ingredienser, finfördela sedan smöret tillsammans med de torra ingredienserna tills det blir jämt fördelat. Häll i mjölken och fyllningen och blanda sedan om tills du fått en fast deg. Dela i 2 delar och kavla ut dem till runda platta "kakor". Stek sedan bröden var för sig i stekpannan på medeltemperatur och se till att brötet blir genomgräddat.
 
 
 
 

Godnatt!

Över 200 unika läsare idag (igår), sjukt mycket för att vara min blogg iaf! Har suttit och klinkat på gitarren och sjungit till hela kvällen, nu inser jag verkligen hur mysigt det kan vara att bara sitta och klinka ett tag då och då. Nu väntas dock sängen och jag går och lägger mig med ett leende på läpparna. Vi hörs i morgon, Godnatt!
 

Hjälp mig!

Nu när jag har saffat mig en kamera som kan filma i bra kvalitet så tänkte jag att de kunde vara roligt att göra någon video av något slag men kan tänka mig att jag inte skulle veta riktigt vad jag skulle prata om ifall jag skulle göra en helt vanlig videoblogg... så, vad vill ni se? Tänkte att jag skulle komma med några förslag så får ni kommentera vad ni tycker låter som en bra idé (ni får självklart komma med egna förslag också). Har även haft besöksrekord idag vilket alltid gör en lite gladare och ger bloggmotivationen en kick, så jag tänkte att detta var ett bra tillfälle att göra något nytt, kanske lite roligare(?)
 
Förslag:
  • Sångvideo?
  • Frågestund med svar i en video?
  • Rutinvideo?
  • Sminkvideo?
 
Och som sagt, kom gärna med egna förslag också, har inte riktigt någon koll på vad man kan göra allt mest, men jag hoppas att ni ska tycka att detta är en rolig grej iaf!

Nikon D5100

My new love


Dream Gran Castillo Resort +++++

 
Nu är resan bokad! Den 26 oktober och två veckor framåt åker jag och familjen till Lanzarote som ligger på Kanarieöarna i Spanien, är galet taggad! Känns dock lite trist att det inte blev Egypten då vi tidigare bokat de, men eftersom att det är så pass oroligt där nu så vågar vi inte ta några risker. Men jag tror detta blir sjukt bra det med!
 
 

Gamla Bilder.

En bilder på vackra Klara som jag fotat i vår.
 
Nu när kameran är död så har jag en bra anledning till att visa lite gamla bilder som aldrig blivit visade på bloggen. Ivrig som jag var i morse så sprang jag ner för trappan och direkt in i köket för att titta ifall kameran funkade, vilket den inte gjorde... Har ingen aning om objektivet funkar än men eftersom att det är så pass nytt så KANSKE jag har sån tur att det går på garantin, hoppas!
 
Vid 4 ska jag och mamma i alla fall ner till stan och möta upp pappa som slutat jobba, så ska vi till resebyreån igen och beställa resan, sedan far vi och hämtar ut bordet och förhoppningsvis ska vi även in på elgiganten och titta om en ny kamera, hoppas att jag även kommer hem med en ny i min hand. Vi hörs senare!
 
 

Bra Ida.. bra....

Ikväll var jag ute och gick med musik i öronen och kameran runt halsen. Hade stannat på ett ställe och fotat lite grann och solen tittade fram jättefint bland träden. När jag skulle börja gå igen så kändes allt jätte trassligt för att kameran satt över headsetsladdarna och drog ner headsetet så jag la undan kameran tvärt på ett broräcke och skulle fixa till allt och just då åker kameran ner i vattnet. OCH FÖRSTÅS HADE JAG MITT FAVORIT OBJEKTIV PÅ OCKSÅ... där gick flera 1000kr upp i rök. Kunde iaf hoppa ner i vattnet och ta upp kameran och nu har jag plockat isär alla delar och lagt ner delarna i ris och hoppas nu för allt i världen att kameran ska börja leva igen, tvivlar dock starkt på det.
 
Egentligen hade jag faktiskt tänkt mig att skaffa ett nytt kamerahus och uppgradera mig lite tills en kamera som även kan filma så ska väl egentligen se detta som ett tillfälle att ta i akt men eftersom att mitt favoritobjektiv som dessutom är hyffsat nytt förmodligen dog på cuppen så känns allt så meningslöst. Ifall kameran inte börjar funka vilket jag skulle gissa på att den inte kommer göra så ska jag skaffa mig en ny så fort som möjligt, kan inte leva utan kamera typ.. haha beroende.
 
Fuck vad jag tappade blogglusten nu.

Långtråkig dag.

Hela dagen har spenderats på stan med mamma, vi har varit förbi på resebyreån eftersom att det inte verkar bli något med Egypten pga oroligheterna där, varit på alla seconhand affärer i stan och letat efter ett nytt bord till min lägenhet (vilket vi faktiskt hittade), och även tittat om födelsedagspresenter till min bror som snart fyller 20. Vädret är jävligt trist idag och resten av dagen kommer förmodligen spenderas hemma framför datorn med mamma och pappa och ett ivrigt letande av resor då vi måste bestämma oss innan torsdag. Vi hörs senare!
 
 

Mysmåndag.


Har som sagt varit med Sara idag och ikväll, vi har pratat en massa, sjungit, sett film och ätit chokladfondue osv.
Vi såg filmen safe haven som jag redan sett 2 eller 3 gånger men kan inte få nog av den, helt klart min favoritfilm för tillfället! Sara for hem för ett tag sedan och jag ska väl snart gå och lägga mig. Hoppas på bättre väder än idag  när jag vaknar men verkar inte som att jag får som jag önskar. I morgon vet jag inte riktigt vad som händer men vi får väl se!  
 
 
 
 
 
 

Tre veckor kvar.

Bild på Melvin och Josefin från i fredags.
 
Nu har jag endast 3 veckor kvar av sommarlovet innan jag börjar om att jobba igen. Känns hemskt men jag ska verkligen ta vara på dagarna och kvällarna som är kvar. Snart kommer Sara hit och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, tror dock att vi ska bada om det inte är allt för kallt i vattnet men det återstår att se. Hoppas ni får en bra dag, vi hörs senare!
 
 
 

Hatar känslan.

Mina fina kusiner Cecilia och Josefin.
 
Hatar känslan när man somnat i soffan tidigt på kvällen och sedan vaknar upp när man egentligen borde gå och lägga sig och så kan man inte sova om, pecis det hände mig idag/i natt. Har nu suttigt 1 ungefär en framför tv:n och sett svampbob för att fördriva tid, ska alldeles strax ge ett försök till att försöka somna om igen och hoppas på att det ska funka. 
 
I morgon ska jag vara äntligen vara med Sara, känns som det var evigheter sen senast så det ska bli kul att träffa henne igen och spendera lite tid. Hoppas även på goväder så att man kan vara ute och ta vara på sommaren, vi hörs i morgon!
 
 
 
 

Vad jag köpte i Umeå.

Topp från MQ - halva priset, 200:- | Blus från Veromoda - 70% rabatt, 84:-
 
Svarta Jeans från Carlings, 399:- | Gräddvita Jeans/byxor från Kappahl, halva priset 200:-
 
Är supernöjd över mina inköp även om det blev mycket pengar i slutändan.
 

 
Efter middagen igår åkte jag i väg till byske där kvällen spenderades med Emma. Vi gick till Campingen i byske där vi och några kompisar till Emma spelade volleyboll ett tag. Har förövrigt just kommit hem och nu ska jag fixa mig någon lunch och sedan parkera mig i solstolen resten av dagen, ha en bra dag!
 

Farmor 82år.

Som jag sa tidigare så var jag och min släkt i jonasmarken igår kväll. Igår fyllde nämnligen min farmor 82år, hon är den omtänksammaste människan jag känner så det är en självklarhet att hon skulle få en fin uppvakning. Tidigare på dagen var vädret inte särskillt lovande, men innan kvällen hann börja hade solen sprickit upp genom molnen. Vi hade väldigt fin kväll där vi satt ute och åt både pepparsås och jordgubbstårta tillsammans, gick in och sjöng några låtar tillsammans och hade det riktigt bra.
 

Äntligen lite sol!

Bilden är tagen i går på mina fina kusiner Cecilia, Josefin, Melvin och Gustav.
 
Äntligen har solen tittat fram då den i princip har varit borta i en vecka. Har legat ute hela förmiddagen och solat och nu sitter jag på Altanen för att kunna se något på dataskärmen. Ikväll är familjen bjuden på middag hos Saras familj, dock kunde inte Sara vara hemma så ska nog bara äta middag där och senare dra vidare till någon kompis. 
 
Visar bilder på vad jag köpte i Umeå senare, vill ta vara på vädret och inte sitta inne och slösa bort finvädret, ha en bra dag allihopa!
 

Umeå.

4 kassar rikare, 1000kr fattigare kom jag hem både glad men full av ångest pga den tomma plånboken (rättare sagt tomma kontot). Självklart åt vi även på donken vilket är ett måste ifall man är i en stad där det finns. Kvällen spenderades som sagt i Jonasmarken med släkten och vi hade det riktigt mysigt, övningskörde sedan hem och nu har jag suttit här ett tag, rätt död och redo för sängen. Vi hörs mer i morgon så ska jag visa vad jag köpte i Umeå, samt berätta mer om kvällen, puss!
 

Mot Umeå!

Godmorgon! Sitter nu på bussen med Amanda påväg till Umeå, är framme kring kvart i 10 och sedan väntas en heldag av shopping. Kring halv 5 tar vi bussen hem, jag stannar dock i ånäset där mamma och pappa plockar upp mig för kvällens aktiviteter, vi hörs sent ikväll eller i morgon om jag kommer hem allt för sent, ha det så bra tills dess!


Ny design.

 
Efter att ha haft samma tråkiga design i över ett år nu så kände jag att de var dags att göra en  ny. Är egentligen inte riktigt nöjd men den får duga så längre. Har i princip inte gjort något alls idag förutom att hålla på med bilder. Nu ska jag däremot städa mitt rum och sen ska jag se en film med mamma, i morgon ska jag förhoppningsvis följa Amanda till Umeå och shoppa och senare på kvällen blir det släktkalas för farmor i jonasmarken så det kommer bli en riktigt bra dag tror jag, berättar mer om det senare!
 

Bä bä vita lamm...

 
Igår när jag och mamma var ute på promenad gick vi även förbi en av grannarna för att hälsa på fåren, dock dog min kamera typ direkt men hann ta några få bilder iaf. Ska alldeles strax hitta på någon lunch och sen vet jag inte alls vad jag ska hitta på, sjukt tråkigt väder idag men vill ändå inte bara sitta inne och ruttna bort. Blir väl att hör med någon kompis ifall någon vill hitta på något. Vi hörs senare!
 
 

Godnatt.

Bilder från dagen.
 
Har varit med Amanda även idag och vi har gjort hemmagjord glass och bakat bröd och banankaka. När jag kom hem gick jag och mamma ut på en promenad och sedan dess har jag suttit och redigerat gamla bilder. Har varit trött hela kvällen men ändå har jag försökt att kriga mig igenom alla bilder, men nu väntas sängen, puss!

So wake me up .

Hejsan! Eftersom att vädret inte var särskilt bra idag heller så beslutade jag och Amanda oss för att gå en dag på stan och avslutade med en frappe på Wayne's. Efter det for vi hem till henne där vi sett film hela kvällen, först små citroner gula och nu safe heaven, sover även här i natt så vi hörs i morgon!


Långpromenad.

Ikväll har jag och mamma varit ute på långpomenad, vi gick/sprang genom skogen till Ersmark och tillbaka vilket är runt 7-8 km enkelväg skulle jag tro. Var helt slut efter iaf och träningsverken kommer väl i morgon. Ska alldeles strax gå och lägga mig tror jag, har inte så mycket annat för mig ändå så vi hörs i morgon!
 
 
 

Godaste.

När jag såg detta i kyldisken kände jag mig tvungen att pröva. Även om jag inte är speciellt förtjust i mjukglass så var denna faktiskt riktigt god. Har än så länge bara smakat jordgubbs-smaken men kan inte annat än säga att jag rekomenderar den till alla!
 

 
Idag har jag för övrigt lyssnat på musik hela dagen samtidigt som jag rensat bilder på datorn och framförallt sorterat och fått lite ordning så jag vet vad jag har allt, välbehövligt var det vill jag lova. Alldeles strax ska jag och mamma gå ut på promenad (eller om det blir att cykla) och vi tänkte ta skogsvägen till ersmark, får se om vi hittar... men det ska nog gå bra. Efter det blir det väl att slå sig ner i soffan till en film antar jag, har inte så mycket mer att säga än att jag tagit vara på skitvädret och hoppas på bättre väder i morgon, puss!
 

RSS 2.0