Valborgs

En bild på mig och Sofie från vårat 12-åriga liv Xd.
 
Idag är det valborgs som ni alla förhoppningsvis redan vet. Jag och Sofie ska fira med myskväll och godmat, sen ska vi förmodligen besöka någon brasa också hade vi tänkt. Men innan jag drar mig till Sofie ska jag ta mig en dusch, fräscha upp mig lite och göra bort lite plugg så att jag slipper ta itu med allt i morgon. Hoppas ni får en fin kväll allihopa!

Ska man skratta eller gråta?:')

 

Insåg just att jag fått 3 nya kommentarer av samma person som verkar ha väldigt lite att göra.
Finns inget mer skrattretande hur folk ens orkar lägga ner tid på att skriva sånnahär kommentarer. Jag tar inte åt mig men snälla... tänk efter lite innan ni skriver sånna här kommentarer (ta inte åt er om ni inte gör det), för det finns faktiskt människor som redan har dåligt självförtroende och sedan får en sådan kommentar, så sjunker dens självförtroende till botten. Vet inte heller vad denne anonyma vill få ut av dessa kommentarer det är inte så att jag blir mindre "fet" och "äcklig" av att läsa detta, inte heller så att jag får mer motivation till göra något åt saken. Jag vet att jag inte är helt perfekt men det är ingen, så "anonym", låt bara folk vara som de sjävla vill och sluta bry dig ifall folk är feta, äckliga, fula eller vad fan de nu kan vara, det blir inte bättre på grund av att du påpekar det.
 
Aja, körde ett magpass med Sara idag efter skolan och har för ett tag sen ätit middag, ikväll ska Emma sova här förhoppningsvis annars vet jag inte riktigt vad som händer. Ska förmodligen ta det lugnt och kanske gå ut på en powerwalk.
 

Sovmorgon - värme tack!

Godmorgon! Idag är det måndag igen och jag ska snart dra iväg till skolan för lite gemu. Eftersom att det egentligen skulle varit strejk i veckan så får vi inte heller någon mat idag så jag och några klasskompisar ska nog dra till krysset och käka.
 
För övrigt så är det sämst väder idag, skulle inte säga nej till lite sol nu. Pappa håller på att titta lite på resor till i vinter och Egypten eller Kanarieöarna lutar det mot, men så länge det blir något varmt land där man kan glömma vintern ett tag så blir jag nöjd!
 
Nä nu ska jag rulla iväg till skolan, vi höres senare, PUSS!

Goodnight sweetheart.

En till bild från igår som duktiga Klara har fotat.
 
Har nyss städat lägenheten och äntligen packat upp från Danmark (kom hem för en vecka sedan, haha!). Förutom de så har jag hunnit med att baka "subway kakor", gymmat med pappsen och handlat inför veckan. Har även renbäddat i sängen så nu ska jag krypa ner och somna framför en film. Vi hörs i morgon puss!
 

Söndag, varför existerar du?

Ny profilbild på facebook.

Känner hur söndagsångesten börjar träda fram och jag sitter nu här och väntar på att mamma och pappa ska komma hem och fixa lite lunch eftersom att jag själv inte har några idéer på vad man kan tillaga.

Efter lunch ska jag och pappsen fara ut på vägarna och övningsköra, tror vi ska träna lite start i backe och sånt. Ikväll blir det nog att träna och sen kanske hitta på något med någon kompis. Vi hörs senare, puss!


 


Myskväll med mammi

Jag och klara hade inte så tur med vädret idag när vi var ute och fotade, det både regnade och haglade, men några bra bilder blev det iaf!

Just nu sitter jag nergosad i soffan och ser på 24 dresses med mamma, har inte tänkt att göra så mycket mer ikväll än att ta de lugnt så vi hörs senare!


Lördag

Godmorgon! Idag är det lördag och jag har sovit ut reält vilket verkligen behövdes! Snart ska jag äta lunch och sen ska jag bege mig till stan och möta upp Klara. Vi ska fota lite och sen vet jag inte mer. Ikväll blir det troligtvis att ta det lugnt, behöver lite återhämtning efter denna stressiga vecka. 
 
Hoppas ni får en bra dag så åter kommer jag senare, Pusshej!

Här har det varit ett låååångt blogguppehåll.

Tro det eller ej men nu ska jag ta i tag med bloggandet igen. Har varit med om väldigt många roliga saker på senaste som fått mig att bli sugen på att skriva av mig men även gett mig insperation. För mindre än en vecka kom jag hem från Danmark där jag spenderat en vecka med sjukt underbara människor från olika delar av Europa. Detta var ett youth in action projekt där ungdomar från Rumänien, Finland, Italien, Danmark och Sverige fick spendera en vecka tillsammans, lära sig om de andras kulturer och länder och dessutom lära känna många nya människor. Jag är väldigt glad och tacksam att jag fick ta chansen att fara på ett sådant läger för detta är verkligen ett minne för mitt liv. Bortsätt från det så händer det inte så mycket speciellt i mitt liv, mycket i skolan speciellt med alla nationellaprov men vi går mot ljusare tider och snart är det sommarlov så jag kämpar på!
 

RSS 2.0