Blir kär.

 
 
I denne snygging. Har suttit och lyssnat på honom nonstop i två kvällar i rad nu och lessnar aldrig. 
 
Borde egentligen plugga men som vanligt är jag alldeles för trött, har i alla fall hunnit med en sväng till gymet efter skolan och så mycket mer har jag tyvärr inte hunnit. Skulle helst av allt bara ta helg igen men eftersom att de inte går så blir det nog en tidigkväll iaf, förhoppningsvis.
 

16 från i fredags.

Godmorgon! I fredags var jag på Sofies 18-årsfest vilket var riktigt trevligt, detta inlägg skulle egentligen laddas upp igår men då ville inte blogg.se appen samarbeta med mig så gav det ett till försök idag och hoppas på bättre resultat denna gång. Igår chillade jag bara hela dagen och idag ska jag nog plugga lite, ikväll ska jag förhoppningsvis åka till gymet och träna, om inte så blir det att ta en långpromenad, vi hörs senare! 


Sofie 18 år.

Hej! Kvällen har spenderas hos Sofie på kalas, med Lisa, Isabelle, Elsa och Sofie. Innan var jag och Sofie en sväng till gymet och tränade överkropp och sedan åt vi middag på Dallas. I morgon börjar skolan om igen för min del vilket känns helt okej faktiskt, saknar klasskompisarna och så är det sjukt skönt att få tillbaka rutinen igen! Nu ska jag kolla någon film och sedan sova, pusshej!

En extra lovdag.

Egentligen skulle jag tillbaka till skolan idag men igår fick vi meddelat att lektionerna börjar efter halv 1 och därför kändes det riktigt onödigt om jag skulle åka till skolan halv 1 för att ha skola till tio i 1 och sedan sluta, beslutade mig därför för att stanna hemma. Här hemma har jag tagit en liten sovmorgon, städat rummet och slösurfat en del, kl 4 ska jag träffa upp Sofie på gymet och efter vi tränat följer jag henne hem för lite födelsedagsfirande, Sofie fyller nämligen 18 år idag så grattis till henne! Nu ska jag packa ihop lite grejer och sedan ta det lugnt ett tag, vi hörs senare
 
 
 

Peppermint chocolate.

Har lyckats dragit på mig en förkyldning så blev inget gym för min del idag. Istället har jag stannat hemma med en kopp varm polkachoklad framför youtube hela dagen. Ikväll blir det en tidigkväll och i morgon är det skola... tror jag iaf. Förstår egentligen inte ifall vi har skola eller inte då schemat iprincip är tomt förutom lektionen "gemensammusik" som vi haft kanske 2-3 gånger under förra terminen. En reäl sovmorgon blir det iaf i morgon då vi antingen börjar halv 3 eller inte börjar alls så det känns i alla fall bra att slippa stiga upp kl 7 på morgonen efter ett lov med aldeles för lite sömn.
 
 
 

Julklappar och köp från mellandagsrean.

 
 
Som jag har sagt tidigare så skulle jag visa mina julklappar när det som brorsan beställde åt mig hade kommit. Det skulle vara svårt att få in allt på samma bild och drygt att lägga upp 1000 bilder så därför gjorde jag en video istället. Är sjukt tacksam och nöjd över det jag fått och köpt och vill inte alls skryta med att visa detta men jag tycker att det är sjukt kul att se vad andra fått så ville därför visa vad jag fått! Nu ska jag snart gå och lägga mig och i morgon väntas inte så mycket mer än att jag ska gyma med Emma!

Nu är jag tillbaka.

Hej allihopa som fortfarande läser min blogg även om uppdateringen stått på 0 senaste veckorna. Nu har jag i alla fall tänkt att ta tag i bloggandet igen! Mycke har hänt sen senast, jag har blandannat hunnit fira in det nya året hos Ola i glommersträsk med en massa annat folk vilket var mycket trevligt, skaffat ett gymkort på 360 med Sofie och tränat en massa med både henne och en gång med Cajsa, umgåts mycket med mina fina kusiner eftersom att Kajsa (min kusin som bor i Malmö) varit på besök senaste dagarna. Igår var jag först med kusinerna och fotade lite nya bilder sedan drog jag vidare till gymet med Cajsa från klassen som jag senare umgicks med resten av kvällen, vi hade myskväll framför frukt och smällt choklad där vi kollade igenom gamla skolkataloger och skrattade som aldrig förr, filmade sjuka videos osv. Lovet börjar dra mot sitt slut och jag kan inte annat än att säga att jag är sjukt nöjd över mitt lov även om jag inte tagit vara på alla dagar till 100%. Idag har jag i alla fall tagit en reäl sovmorgon vilket jag aldrig kunnat göra under detta lov. Jag sov fram till kl 3 så jag är fortfarande rätt nyvaken, efter middagen ska jag förhoppningsvis dra till gymet, har dock världens skavsår så drar nog bara dit ifall jag hittar någon som kan följa med. Jag hoppas att alla haft ett sjukt bra lov och att sista dagarna ska bli lika bra, vi hörs senare!
 

RSS 2.0