Första spinningpasset avklarat.

Bild från igår på mig och fina Nathalie.
 
Idag efter skolan var jag på mitt första spinningpass, det känns bra trots att det var sjukt jobbigt, dock vet jag inte riktigt om spinning var min grej! Ikväll blir det att plugga nk hela kvällen för i morgon har jag nkprov. Tror dock att jag kan de mesta så känner mig för en gångs skull inte stressad över ett prov. 
 
Känner att det går uppåt för mig i skolan nu, gör bort läxorna i tid så att jag slipper strässa upp mig i slutet, sjukt skön känsla är det verkligen när man känner att man hänger med och inte hamnar efter med allt jobb! Nu återgår jag till plugget så hörs vi senare!

Lek på eskon.

Idag på vår estetiskkomunikationslektion skulle vi som valt foto fota kännskor på något vis. Jag blev fotad av Josefin och känslan vi försökte förmedla var ledsen, förkrossad, deprimerad, ja något i den stilen iaf. Ikväll har jag gymmat med Sofie, varit hemma hos mamma och pappa, flyttat lite möbler och redigerat lite bilder. Ska försöka mig på en tidigkväll men vi får se hur det går!

Från stadsbo till skogsbo.

Minns hur taggad jag var för ett år sedan att flytta hemifrån, och visst till en början var det sjukt skönt att bara komma bort och få vara ensam men med tiden inser man hur bra man faktiskt hade det då man slipper ta itag med allt själv. Har nu besätämt mig för att flytta hem till mina föräldrar helt och hållet vilket både kommer bli till min fördel och nackdel, men eftersom att fördelarna tar över så känns det bäst så. I går var jag, mamma och pappa och beställde tapeter, ska nämligen ta över brorsans gamla rum så det behöver renoveras lite. I helgen kommer vi byta tapeter och sedan kommer jag förmodligen flytta hem innom de närmsta veckorna. 
 
          Fördelarna är att jag...
  • slipper laga mat själv i en liten kokvrå.
  • slipper äta själv.
  • slipper kämpa mig ut i snöstorm och halka med cykeln på väg till skolan i vinter.
  • får busskort.
  • får 600-700 kr mer varje månad.
  • får ett nytt rum.
 
          Medan nackdelarna bara blir att...
  • det tar längre tid att ta sig någonstans.
  • jag måste kliva upp tidigare.
  • har ingen nytta av att ha sovmornar/korta skoldagar måste ändå ner kvart i 8 och hem 4.
  • Ingen tystnad när det behövs.
 
 

Tisdag.

Bild från i somras.
 
Hej, eftersom att jag för tillfället är dränkt i läxor så har jag inte så mycket att skriva om och ännu mindre bilder att visa eftersom att inget roligt händer. Igår hade jag en riktig otursdag som började med att jag blev väckt (på min sovmorgon en och en halv timma innan jag tänkte stiga upp) av någon som borrade i väggen bredvid så att mina öron höll på att sprängas. Hade i princip otur hela dagen och feberfrossa hela kvällen, skulle även plugga till nkprovet men hade tappat bort papperna. Så jag for till skolan i morse endast för att få nya papper trots att jag kände mig sjuk. For dock till mormor och morfar efter första lektionen (ville inte fara hem för de skulle borra idag med). Har pluggat nästan hela dagen men fattar inte mer för det, mår dock bättre nu så vi får se ifall jag ska dansa ikväll eller inte. 
 
 
 

En riktig pluggarhelg.

Startade morgonen med en morgonpromenad och fortsatte den sedan med en hemgjord proteinshake. Har sedan dess inte hunnit mer än att sträckläsa en halv bok. Hatar egenltigen att läsa böcker men eftersom att jag inte har något val när vi ska läsa klassiker på skolan kände jag att det är bäst att göra bort det så att jag sedan slipper känna någon stress över det. Även ikväll blir det att ta det lugnt.
 

Begränsat internet.

Några random egopix från senaste veckan. Har pluggat, Tränat, pluggat, gått skola, pluggat, umgåtts med Amanda och Linus och pluggat lite mera, ja min vecka har mest bestått ut av plugg och helgen verkar följa samma spår. Har inte haft internet hemma på hela veckan eftersom att jag sett för mycket på idol via datorn så att internet tydligen tog slut. I helgen är jag hos mamma och pappa och vi har än så länge pratat ut om en massa saker som hänt senaste åren och det känns som vi kom varandra närmare riktigt mycket ikväll, det känns sjukt bra, som om en tyngd bara ramlade av från kroppen! Har även funderingar på att flytta hem till mina päron igen, är grymt less på att bo ensam faktiskt, men inget är bestämt än. Ikväll ska jag mysa med mamma och pappa med chips och dip framför idol, hare bäst!
 

Svartvit och bedrövlig.

Söndagsångesten är här som den vanligtvis brukar vara på söndagar. Har inte alls gjort speciellt mycket idag förutom att sova riktigt länge, fotat lite och ätit middag. Snart ska jag bege mig till ica och handla för veckan och sedan väntar gymmet. Efter gymmet blir det plugg resten av kvällen precis som alla andra söndagar, puss.
 

International street market.

Har ganska nyss kommit hem från stan där jag och mamma gick och åt på international street market tillsammans. Först delade vi på piroger från taste of poland, pirogerna med potatis och keso var helt okej men pirogerna med kött var något av de vidrigaste jag smakat. Efter det köpte vi även en våffla som vi delade på, riktigt gott! Köpte även 4 fudge i olika smaker som jag ska smaka senare ikväll. 
 
 
 

En riktigt bra födelsedag.

Min födelsedag spenderade jag först i skolan fram till 4, en helt okej dag, varken rolig eller hemskt tråkig, men vi fick sluta 45 tidigare så det var ett stort+. Efter skolan mötte jag upp Sofie i stan där vi handlade middag och godsaker, sedan for vi hem till henne och gjorde godaste kycklingsalladen. Senare på kvällen bjöd hon mig på discobowling och fick även ett par riktigt fina örhängen i födelsedagspresent av henne. Hade en riktigt bra födelsedag i allmänhet och är riktigt nöjd med alla presenter!



Grattis till mig!

Idag är det 17 år sedan jag kom till denna jord, 365 dagar till 18 år alltså. Åren går så fort och jag känner mig grymt taggad på livet! 
 

Fördelsedagsfirande.

Ikväll har jag varit hemma hos mamma och pappa där mormor, morfar och farmor var på besök för fördelsedagsfirande. Jag fyller nämligen år imorgon men har troligtvis inte tid att bli firad just i morgonkväll så det fick bli ikväll istället!  Öppnade även presenterna idag och fick det på bilden här ovan, mamma och pappa bidrog även med pengar till min nya kamera som jag köpte för någon månad som en tidig födelsedagspresent. Till helgen ska jag och mamma även åka till biboköp och köpa nya tallrikar och sådant, har ätit på efterrättstallrikar och i djuptallrikar i ett år i lägenheten nu så det är rätt välbehövligt!
 
Nu ska jag plugga lite innan jag ska sussa, ha det bra!
 

Skolfoto

Världens finaste klass♥
 
Fick äntligen se skolfotot nu ikväll, inte det värsta jag varit med om men det kunde blivit bättre, dock har jag en så fin klass runt om mig så det gör inget. Sitter nu och pluggar för fullt, känns tragiskt då jag verkligen borde sova menmen.. vad gör man när man har lite tid på sig. Nä i veckan har verkligen läxorna rullat in tätt inpå varandra, ursh. Ska fortsätta så jag kommer någon vart i skrivandet. puss
 

Skönt att vara tillbaka!

Efter skolan cyklade jag in till stan köpte nya träningskläder och drog sedan vidare till gymmet, känns himla skönt att vara tillbaka och jag känner mig taggad för en gång skull! Just nu sitter jag och ser på idol, och efter det ska jag ut på prommis med Linn och Emelia, blir mys!
 

Senaste veckorna

 


Hej! Under senaste veckorna har det (som ni kanske märkt) inte blivit någon uppdatering på denna blogg. Har haft väldigt fullt upp och varit stressad osv och hat inte haft någon som helst blogglust. Men nu känner jag att blogglusten håller på att komma tillbaka!! Så tänkte bara berätta kort vad som hänt senaste veckorna, har varit på matfesten, varit hos Ola, lunchat med Linnea, haft inspark och skolfoto, myst med Linn och Melinda, varit sjuk, sett på bio och en massa annat.
 
Just nu sitter jag på skolan, har historia och har nyss haft svenska. Efter lunch ska vi ha idrott och sedan ska jag iväg till gymmet och ta itag med träningen igen. Ben, rumpa och kondition står på schemat! Vi hörs senare!

RSS 2.0