Crazybike.

Hej igen! Igår gjorde vi vår första utflykt eller vad man ska säga och hyrde en crazybike som vi cyklade runt lite på ön med. Annars har vi mest tagit det lugnt, solat och badat och så. Idag ska vi antingen in till staden eller till havet vi får se men vi hörs senare!



Funkade på mobilen!



Så nu kan jag bjuda på lite random mobilbilder från resan, första bilden är från igår och de två andra från idag. Dock har jag inte tagit speciellt mycket bilder med mobilen då kameran är bättre men ska försöka komma ihåg det så jag kan blogga då och då!


Tyvärr.

Internet som vi har här på Lanzarote vill inte samarbeta såbra när det gäller att ladda upp bilder på bloggen, tog ca 20 min för att ladda upp en bild och då kändes det inte riktigt värt, har inte hunnit testa ifall bloggappen på mobilen funkar bättre isåfall kan jag ju visa lite mobilbilder men om inte så återkommer jag om 2 veckor med massvis av bilder från fina Lanzarote, vi hörs!

Sminkvideo.

 
 
Sådär, nu har jag fixat en sminkvideo eftersom att det var många som ville att jag skulle göra en! Kan dock meddela att det var sjukt svårt att se vad man gjorde i den lilla skärmen på kameran så jag är medveten om att mina ögonbryn blev helt olika och så men denna video får duga ändå! Nu ska jag plugga resten av dagen ska även åka till gymmet och träna senare ikväll, vi hörs!
 

Sötaste kommentaren jag fått i hela mitt liv.

Fick världens sötaste kommentar idag som löd såhär:
nu börjar de ha gått alldeles för lång tid sen du uppdaterade... JAG BEHÖVER LÄSA OM DITT LIV IDA!!!!!!! <3<3<3<3
 

Och ja jag vet att jag suger på att uppdatera nu för tiden men helt ärligt har jag inte så mycket intressant att skriva om, det jag gör på dagarna är att gå i skolan och på kvällen ligger jag antingen död i sängen, tränar eller pluggar. Senaste veckan har jag dock varit ute och gått väldigt mycket, i onsdags en mil, torsdags en och en halv och igår ca en mil så mitt liv är helt enkelt väldigt oitressant för tillfället. På fredag åker jag dock utomlands och efterso att det finns internet på hotellrummet kommer jag förmodligen kunna blogga lite då jag får tillfälle och fresta er lite med utlandsbilder när ni själva sitter hemma i kylan, MOHAHAH. Nä men då finns det mer att prata om och bilder att visa iaf!
 
Idag har jag faktiskt gett mig ett försök till en sminkvideo eftersom att det är många som velat att jag skulle göra en, dock failade jag 1000000 gånger i videon men ska iaf klippa ihop den nu så får vi hoppas att den är duglig nog att visas, hörs!

Mitt rum. (Titta i 720p HD kvalitet)

 
 
Här är filmen på mitt rum, blev lite skakigt trots att jag hade stativ men det får ni leva med! Har även fixat en enkel, ny och lite höstigare design som ni kanske ser som får duga fram till vintern. Snart ska jag dra iväg till gymmet och sedan ska jag plugga resten av kvällen, ha det bra!

En bild från igår.

Hej! Igår var jag med Amanda hela dagen och vi fotade lite bilder tillsammans men även några enskilda bilder som jag kan visa mer av senare. Idag är det söndag, en officiella pluggdagen, dock har jag inte hunnit tagit tag i något plugg än om jag ska vara ärlig. Idag har jag hunnit tagit en reäl sovmorgon och efter det har jag även gjort klart i mitt rum. Nu har jag nyss filmat rummet så jag tänkte lägga upp en film på rummet senare idag. Använde mig även av stativet denna gång så att det förhoppningsvis inte blir lika skakigt som förra filmen jag la ut här på bloggen. Nu ska jag klippa ihop filmen så återkommer jag senare!
 
 

En trist fredag helt enkelt.

Hej! Bilderna här ovan är från förra helgen då jag och mamma var ute på en liten fotoprommenad. Jag har egentligen aldrig fotat natur speciellt mycket, men ibland kan det vara lite roltigt att fota naturen då det finns så många fina motiv. Är inte alls speciellt bra på att fota natur men som man brukar säga, övning ger färdighet.
 
Har inte bloggat något på hela veckan och min ursäkt denna gång är att jag knappt varit hemma, i måndags och tisdags pluggade jag, i onsdags var jag och famijen ute och åt på allstar och sedan satte jag upp ett sminkbord som pappa köpt åt mig på ikea när han var i linköping och hämtade brorsan förra helgen. Igår var jag med Johanna och bakade hela kvällen och ikväll har jag suttit framför datorn och deeegat. Börjar inse att jag är dålig på att göra saker på helgen, sitter mest hemma och har myskväll med mig själv, kan dock bero på att jag är för trött för att göra något annat. 
 
Håller på att klura ut en video, typ 50 saker ni inte visste om mig, skulle det vara roligt att se? Sen funderar jag även på att göra en sminkvideo eftersom att det är några som undrat ifall jag kan göra en sådan, och om jag får tid och ork ska jag självklart göra en med, bara det att jag ALLTID failar med eyelinern så.. det kan bli intressant dedär med filmningen... Har ni något annat förslag på vad jag kan göra? för som ni märker så har jag ganska mycket bloggtorka så videos kanske skulle lätta upp det hela lite!
 

Autumn (se i HD kvalitet)

 
 
Hej! Vet att jag är sjukt dålig på att blogga nuförtiden, men det får bli så när jag inte har så mycket att skriva om eller visa upp. Idag fyller iaf mamma år och eftersom att pappa är och hämtar brorsan i linköping så har jag och mamma varit hemma själva och först ätit en mysig frukost tillsammans med nybakat bröd osv. Sedan gick vi ut på en prommenad och jag tog även med mig kameran och fick idéen att filma lite. Första gången jag filmat annat än med stativ så det blev rätt skakigt men ändå en ganska mysig liten höstfilm. Nu ska jag städa rummet lite som förövrigt börjar bli klart och ikväll ska jag träna, puss!

RSS 2.0