Detta kommer bli den sämsta nyårsaftonen någonsin.

Alla planer är inställda, känns taggat att vara ensam och dryga imorgon på nyårsafton av alla dagar. Är fett emo nu, godnatt.

Av någon konstig anledning.

Igår var det Julafton som vi alla redan vet. På morgonen gick jag och pappa ut och fotade varandra lite. Av någon konstig anledning så fick vissa bilder ingen bakgrund, att det nästan ser ut som att fotot är taget i en studio och inte ute på altanen som det faktiskt var, som ni ser på bilden är det endast ytterst få och små fläckar i bakgrunden som inte är vita (och var för lat för att ta bort dem hehe). Ja det är underligt hur man omedvetet kan få saker att se helt annorlunda ut. 
 
Hoppas ni alla har haft en fin jul (början i alla fall) för det har jag, jag hoppas även att ni har fått fina julklappar. 
Själv är jag väldigt nöjd över julklapparna som jag fått, ett macro objektiv, pengar, kläder, kånkenväska och massa annat! Vi hörs senare!

gomaat


Jag är dålig på att blogga right now...

 

...men jag uppdaterar lite smått ändå, godnatt!

 


Skulle helst vilja säga godnatt igen.

Hejsan bloggen. 
Har nu varit vaken i en timme, har hunnit duschat, sett julkalendern, checkad facebook och bloglovin. Har egentligen sovmorgon till 12.15 idag men såklart har jag lämnat plugget till nu. HATAR mig själv ibland. Vet inte ens vad jag ska plugga på? och jag har panik, minst sagt.
Aja ska försöka i alla fall, wish me luck. 
 

LUCIA


Storstädat och sovmorgon i morgon.

Hejsan, har chillat typ hela kvällen fram till 9 och sedan dess har jag städat hela lägenheten. Nu är det rent och fint, härlig känsla. 


I skolan har vi haft lucia rep hela dagen och i morgon är våra första konserter på kvällen 18.00 och 20.00, kom gärna och lyssna (måste dock hämta ut biljetter och sånt innan..)

Nu ska jag bädda ner mig och se diselråttor och sjömans möss, hihi som sagt så är jag besatt av julkalendrar. Efter några avsnitt ska jag sova. I morgon har vi sovmorgon till 10 vilket betyder att jag kan stiga upp ca 1 och en halv timme senare än vad jag brukar, Wiho glad tjej. Puss

 

.

bilder från när jag och Amanda fotade i höst.
Hejsan. Jag ska alldeles strax gå och äta sedan ska jag duscha, efter det beger jag mig hem till lägenheten för att fixa mig osv, sen kommer Sara och vi ska gå ut och fota (kommer bilder senare). Ikväll ska jag på min käre körledare Gustavs födelsedagskalas, blir trevligt. Vi hörs senare! PUSS

GODMORGON!


När karusellerna sover.

Hejsan, är sjuk och hemma idag och har bara tagit det lugnt än så länge har sett klart alla avsnitt av julkalendern från 1998 som heter när karusellerna sover, enligt mig är den verkligen den aldra mysigast julkalendern genom tiderna. Ska alldeles strax göra mig lunch och sen ska jag plugga i massor, dagen kommer i princip bara bestå av plugg tyvärr.. Menmen, bäst att göra bort sådant när man är sjuk, dock känner jag mig väldigt stressad även om jag kanske inte har jätte mycket plugg, men det är stora och svåra grejer, så vi hörs senare puss!

Stressad morgon.

Hejsan, har just blivit "klar" med gemuläxan som är till idag (första lektionen), fick panik igår när jag insåg att jag varken hade min mapp med alla saker i väskan eller i lägeheten, så ja jag fick stiga upp tidigt på morgonen och åka till skolan. 
 
Har suttit här sedan ca halv 8 och förstår inte riktigt våran läxa men aja, blir säkert superbra. Igår blev det ingen bloggning, jag var på skylltsöndag och sedan var jag på fuego. Men nu ska jag checka allting, puss!

Önskelista jul 2012

Keps, conceler, pengar, mobilskal, fjällrävenväska, bedhed shampo och balsam, mobilficka, macro objektiv, mascara och plattång. Tror det var allt, kommer säkert komma på 1000 saker till innan jul menmen. Detta är i alla fall det jag önskar mig mest. PUSS

Tacotime.

Och denna bedårande maträtt blev kvällens middag.

Första december, mysteriet på greveholms återkomst.

Hejsan, idag är det första december som ni alla vet, och julen börjar närma sig mer och mer, är sjukt taggad! Första avsnittet av julkalendern har även sänts på tv och jag känner spänningen i mig som om jag var ett litet barn. Jag älskar verkligen julkalendrar, dock har dem försämrats med åren, om man tänker tillbaka, diselråttor och sjömansmöss, trolltider och när karusellerna sover är verkligen tre favoriter som jag MÅSTE se innan jul! 
 
Ikväll blir det tacos och sen vet jag inte vad kvällen har att bjuda på, antingen ska jag bara ta det lugnt, eller om jag ska vara med Linnea, vet inte riktigt än eftersom att jag fortfarande känner mig väldigt trött sen veckans förkyldning. Jag hoppas i alla fall på något roligt och trevligt oavsätt om det bara blir att chilla eller hitta på något. PUSS!
 

RSS 2.0