Lördag

Hejsan, har inte gjort något alls idag hitils, eller jo.. ätit och duschat är vad jag åstadkommit. Nu ska jag fixa mig och ikväll ska jag vara med en kompis. PUSS

sjuk idag.

Gårdagens. Hejsan allihopa, blev ingen bloggning igår.. var sjuuuukt trött och pluggade typ hela kvällen. Idag är jag sjuk.. så det blir väl att göra av med passa plugg! Har varit vaken ett ganska bra tag men har som bara legat och degat i sängen än så länge. Nu lyssnar jag på min sångläxa och försöker lära mig den. Nu ska jag snart göra bort lite gemu och sen fixa fram någon lunch om jag orkar. Hoppas ni andra får en bättre dag, min känns ganska urkass, tror dock att den hade legat på samma nivå i skolan eftersom att vi har världens uslaste schema på torsdagar.. enda +:et är sovmorgonen som är på en timme. Matte+ två timmars hål sen historia en timme och 40 minuter+nk samma längd är inte den bästa kombinationen. Jaja. nu blire gemu. puss!

pluggplugg

Hej, jag har nyss kommit hem från gymmet där jag tränade i lite mer än en timme. Nu ska jag sätta igång maten och sedan ta mig en dusch, klockan 6 bilr det att fara och dansa fram till 9 typ och sen blir det plugg. Kommer nog bli en riktigt sen kväll dock.. gillas inte. PUSS

True


Godnatt!

Hej, för ett tag sedan for Johanna och nu har jag nyss duschat. Nu väntar sängen, godnatt!

Fullsmockad dag.

Hejsan, vaknade upp hos Johanna i morse, vi fixade oss sen drog vi till mig och ganska snabbt kom öbbe också dit. Vi gick ut och fotade även idag ett tag och nu har jag sjukt mycket bilder att redigera men måste bara ta mig tid att göra det. Har redigerat nästan alla biler från igår förutom dem som vi tog tillsammans men dagens bilder har jag knappt hunnit tittat på ännu. Dagen har varit ganska fullsmockad, efter fotandet började pluggandet som aldrig verkar ta slut... Har ännu inte blivit klar med engelskaredovisningen vilket jag måste bli innan jag kan sova eftersom att det är redovisning på tisdag.. Hade även tänkt att hinna göra historian men det får helt enkelt bli i morgon för annars lär jag väl måsta sitta uppe hela natten... Gemun har jag också en del grejer på kvar... åhhh lär inte bli mycket sömn i natt... Från 7 till 8 var jag på core och sen for jag och handlade lite inför veckan, nu har jag duschat och landat i min säng men plugget återstår, vill bara sova men jag krigar, puss!

Godnatt

Säger jag och Johanna efter en myskväll!


Johanna

Hejsan, idag har jag varit med Johanna (eller är fortfarande), och vi har fotat lite som ni kan se här över, nu ska vi dra mot ICA och köpa något gott sen får vi se vad kvällen har att bjuda på, puss!

I'll go wherever you will go

Hej! Sitter här nu och myser i soffan med chips, dip och cola, skönt. För en liten stund sedan tittade jag och pappa på resor till blandannat Thailand över jul och nyår, åh vad sugen man blir när man tittar på utlandsbilder, sol och bad, snälla ta mig till värmen.. Längtar verkligen till sommaren nu men får nog stå ut med vintern ett par måndader till.. Känns väldigt hemskt att säga det här men nu ska jag plugga... (PÅ EN FREDAGSKVÄLL!?) Ja, sjukt jag vet... men får väl skylla mig själv som lämnar allt till sista sekund.. puss!

Hjallleee♥♥

 
♥♥♥♥♥
 
Hej. En helt vanlig onsdag i skolan, dock har vi fått hålla på med studioprogram och försöka göra en låt under första lektionen vilket var sjukt kul! Dagen har varken varit bra eller dålig egenltigen, men att busschaffisen körde förbi mig när jag stod och väntade på hållplatsen var inte det roligaste idag... Jaja jag överlevde. 
 
Efter skolan gick jag till gymmet, tränade i en halvtimme sen gick jag hem och gjorde gomiddag. Nu har jag för ett tag sedan ätit klart och ska alldeles strax bege mig till Johanna och Oscar ska bara packa lite saker innan, sover hos Johanna så det blir nog trevligt, PUSS!

Less på vintern.

Som rubriken säger så är jag sjukt less på vintern och all kyla, dessutom blir man så sjukt trött och slut och har aldrig någon ork med något under denna vita tid. Ser dock fram emot några fina vinterdagar med sol ute i backen med vänner men just nu när man ska kämpa sig ut i minus graderna för att gå till skolan, det finns inget värre!
 
Hade kort dag idag och det kändes sjukt skönt, jag och Sara höll dock på att missa bussen till stan och fick springa de 300 sista metrarna (enligt mitt ögonmått, var säkert 100 meter haha!) och när vi har 75 meter kvar kör bussen i väg.. typiskt, sen stannade den igen, vilken ängel till busschaffis alltså!  
 
Ikväll blir det förmodligen att ta det lugnt som vanligt, nä men jag har fortfarande sjukt ont i vaderna (eller ja nu är det bara en av vaderna som värker men) så jag typ haltar lite smått och har ingen lusst att dra mig till gymmet och halta på löpbandet.. men i morgon, då jävlar ska jag dra mig dit och röra på fläsket!
 
Nu ska jag fortsätta lyssna på lite lugn musik och laga lite mat i mitt stora "kök" hehe, vi hörs!
 
(ursäkta för detta långa och ointressanta inlägget hihi)

MONDAY.

En fin bild från förra veckan.
 
Hejsan! Jobbig skoldag idag men jag kom hem levande och nu sitter jag här och är precis klar med plugget som jag tagit hem, har dock kvar en inlämningsuppgift i historia och några grejer på gemun som jag lämnar till senare.
Skulle egentigen ha tränat fuego ikväll men jag och matheus hade bestämt att fara och dansa på efyran så jag sket i det, men då blev det inget av buggen heller för att han inte skulle hinna med tydligen.. aja kanske var behövligt med en pluggkväll så att jag slipper stressa ihäl senare. 
 
Åt för övrigt på subway till middag med Johanna och hade en liten pratstund mellan tuggorna sedan kände jag latheten inombords när jag åkte buss hem, men... jag skyller på att det är kallt! Det har jag i och för sig rätt i också men;). Min träningsvärk håller i sig men jag hoppas på bättre i morgon! 
 
Nu ska jag se film, kanske ta mig en macka och sedan ta en tidigkväll, det kan behövas så jag orkar med resten av veckan. puss!

Då var det skola igen...


Buggkurs.

Hejsan, idag har jag ju som sagt varit på första delen av en buggkurs, det var sjukt kul men mina fötter värker som aldrig förr nu! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer förmodligen blir det att bara chilla, men vi får se. Hoppas ni alla har haft en bra lördag hitils, puss!

Igång igen.

 
Dagens jag.
 

Känner bloggsuget stiga nu och jag har äntligen fått mitt efterlängtade microbjektiv som jag skulle få i julklapp (det var felbeställt). Idag har jag varit på skolan, insåg ganska fort att jag och Sara tänkt precis likadant som varandra gällande kläder. På oss hade vi en exakt likadan tröja och exakt likadana byxor. HAHA ja så kan det gå.
Efter skolan var jag och gymmade mellan 1 och en halv och 2 timmar ungefär, känner att jag har kommit igång med träningen nu och det känns sjukt skönt!
 
I morgon ska jag på buggkurs faktiskt, känner mig som ett tap då jag har varit och dansat tidigare så nu är det väl dax att lära sig lite grunder och så, hittade en danspartner för ungefär en vecka sedan så hade turen och kom med i kursen! Men innan jag drar och dansar i morgon så ska jag nog gå ut och pröva på mitt nya objektiv litegranna, hoppas på bra väder! PUSS, vi hörs i morgon!

RSS 2.0