Dålig uppdatering.

 
 
Bloggen har stått stilla nu ett tag vilket för ovanlighetens skull faktiskt inte beror på att jag fått bloggtorka, denna gången beror det faktiskt på stress och för många saker som måste prioriteras och göras. Jag kan dock inte komma tillbaka helt redan men förhoppningsvis kan jag börja om som vanligt igen om ungefär en vecka! De senaste två veckorna har i alla fall bestått av plugg, körlektioner, skola och förkyldning så inte så mycket intressant har hänt i mitt liv. I morgon kväll ska Majas födelsedag firas genom förfest och krogdebut med tjejerna så det ska bli trevligt! Förövrigt har jag blivit tokkär i låten här ovan, lyssna och njut!

18-års fest.

Först och främst vill jag säga tack till alla som kom på festen och gjorde min födelsedag riktigt minnesvärd, är sjukt tacksam! Igår fylllde jag somsagt 18 år och det firades med fest för mig och Cajsa, festen blev lyckad och vid 4 var jag hemma och somnade i mitt hjärtas famn, glad men trött efter en trevlig kväll!

Födelsedagslunch

Idag är ingen vanlig dag, idag fyller jag nämligen 18 år, känns så sjukt att kalla sig själv för vuxen, tiden har vekrligen bara runnit iväg. För ett tag sedan åkte mormor, morfar och farmor hem efter att ha varit här på lunch och tårta som bestod av det som finns på bilderna åvanför. Nu ska jag, pappa och Peter åka till Bureå och hämta högtalare till ikväll och sedan ska vi bara ta det lugnt tills halv 6 då vi ska börja fixa till kvällens bravader, ha en bra dag!
 
 

Fullt upp.

En gammal bild på mig och en saknad vän i brist på nya bilder.
 
Bloggen står lite stilla mellan mina få uppdateringar men har a lot of things going on så måste prioritera andra saker före! Veckan har bestått av körlektioner och plugg i princip, i morgon kommer Peter och om ynka 3 dagar så fyller jag 18, tiden går verkligen fort! Just nu sitter jag och ser på Idol och sen ska jag röjja lite på rummet, ska även försöka ta en tidigkväll men vi får väl se hur det blir med den saken, vi hörs!

Hate being without you.

Miss u.♥
 
Ännu en dag, en körlektion, lite politiska kunskaper och lite kreativitet rikare. Mamma kom hem från Umeå igår efter att ha opererat bort en tumör i tarmen så nu väntar vi på besked om cellgifter behövs eller inte, det känns så skönt att ha henne hemma igen och förhoppningsvis kan snart alla pusselbitar falla på plats igen.  4 veckor har gått sedan Peter åkte hem och jag saknar honom mer än någonsin men som tur är kommer han om en vecka igen och det kommer bli så sjukt underbart! Att ha ett distans förhållande är många gånger påfrestande och långt ifrån lätt alla gånger men kärlek har aldrig känts så rätt som med honom så vi kämpar och jag tänker aldrig ge upp. Nu ska jag gå ut på en promenad och sedan ska jag plugga lite körkortsteori, ha en bra kväll!

Längtar till värmen.

Bilder från Grand canaria 2009.
 
Hösten är här och jag kan inte annat än säga att jag längtar tillbaka till sommaren och värmen. I söndags dog vårt internet och inte föränn idag har vi fått det fixat, eftersom vi bor i skogen så har jag levt utan wifi, 3G och täckning senaste dagarna och det är verkligen sjukt hur handikappad man känner sig utan. I måndags var jag i alla fall på halken vilket både var roligt men hemskt, när vi kom tillbaka till trafikskolan bokade jag även in körkortsprovet och uppkörningen så nu är det inte länge kvar! (dock fanns det sjukt dåligt med tider, så allting blev senare än vad jag hade hoppats på). Igår kände jag mig väldigt hängig och slut så jag beslutade mig för att stanna hemma idag, dock känns det mycket bättre idag så är nog tillbaka i skolan redan i morgon. Ha en bra dag!

RSS 2.0