Lördag

Hejsan bloggen, blev ingen uppdatering igår..
Tog mig en liten sovmorgon på morgonen och på kvällen var jag först med sofie sedan några kompisar och det slutade med att Linnea sov hos mig.

Idag har jag varit och hälsat på mormor på sjukhuset och nu är jag hos mamma och pappa och ska stanna här till efter middagen, ikväll blir det att vara med kompisar igen.

Nu ska jag ta och duscha och sedan baka tror jag. Ha det bra , PUSS!

Inhandlat!

Var ju som sagt på stan iag och köpte lite nödvändiga saker, trosor, thigts, hårnålar, hårsnoddar och ett svart basic linne. Kändes väldigt behövande. Har nyss nästan pluggad klart.. är helt slutkörd faktiskt.. och hungrig som jag vet inte vad.. ska gå och mickra mig en billys, sitta i min ensamhet och äta upp den sen gå igenom allt igen, sen blir de sova och i morgon är det lite sovmorgon iaf, känns skönt.. dock har jag 2 prov i morgon som jag inte är jätte taggad på men aja, de kommer säkert gå hyffsat bra, PUSS!

Dagens

 
Sådär har jag gått runt och sett ut idag. Efter skolan idag cyklade jag en snabbis till stan och köpte lite små grejer, kan visa senare ikväll:) men nu ska jag ta tag i historian och läsa tills allt sitter.. heheh kommer dö. Men Ha det bra ni iaf, för nu ska de nööööötaaaaaaass!

Godnatt!

Hejsan. Tiden bara rinner i väg och jag inser att jag inte pluggat något ikväll fast jag skulle sitta och nöta.. känner på mig att morgondagen kommer bli hemsk av allt plugg som väntar.. just nu känner jag bara för att cutta mig själv.. nä så dramatisk ska jag inte vara..
 
Nä men ikväll har jag typ tagit de lugnt, och nu ska jag väl gå och lägga mig antar jag. Vi hörs i morgon, puss!

''Sjukling''

 
Godmorgon bloggen!
För att förså hela den story som jag tänkt berätta så kan det vara bra att veta att jag ställer alltid ställer min väckare på 5 när jag ska duscha, går och duschar när alarmet ringer sedan går och lägger mig till nästa alarm ringer kl 7, det är ett ganska praktiskt sätt eftersom att mitt hår alltid tar så lång tid att torka..
 
Tidigare i morse när mitt alarm ringde steg jag som oftast upp och duschade, kände mig riktigt trött men jag tvingade mig ändå upp. När jag stod i duschen kände jag mig väldigt yr och kunde knappt stå upp så det slutade med att jag satte mig ner i duschen och somnade av utan att jag ens var medveten.
 
När nästa alarm ringde så vaknade jag till och blev väldigt förvånad av att jag satt på golvet i duschen så jag skruvade av kranen och gick ut från duschen. Hade förstås haft någon konstig sovställning då jag satt där så hela min nacke kändes spänd och huvudet kändes som det höll på att sprängas, så jag valde att ringa till mamma och be henne sjukanmäla mig.. sen somnade jag om och vaknade nyss hehe..
 
 
Men i alla fall. Jag hatar verkligen när man låtsas varit sjuk på morgonen och sedan vaknar upp när halva skoldagen gått och känner ångest för att man förmodligen missar massa saker i skolan som man sedan måste ta igen. Kanske bara är jag som känner så här men ärligt, när man är sjuk vad finns det då att göra? jag är inte människan som ser på tv för då somnar jag bara.. jag har inte ens en tv i min lägenhet hehe.. och skulle jag somna igen kommer jag ju inte kunna somna ikväll och det hade inte varit en bra ide.
 
Nä jag tänker alltid att skolan är så jobbig, men ska jag vara ärlig så är det jobbigare att vara hemma och vara ''sjuk'' för då har man verkligen ingenting att göra.. man kan ju inte heller vara med en kompis för kompisarna är ju på skolan.
 
Nä nu ska jag sluta babbla (blir förvånad om någon orkat läsa hela inlägget). Nu ska jag göra någon lunch för jag är sjukt hungrig, sen ska jag försöka plugga lite, tur jag har böckerna hemma iaf, har massa prov i veckan som jag inte är jätte taggad på men det måste göras..
puss
 

Arjeplog

Hejsan.
För 2 och en halv timme sedan ungefär så kom jag hem från Arjeplog där jag tillbringat min helg med en klasskompis och massa andra. Det var kul att vara där men den dryga bussresan var sjukt dryg.. Sen jag kommit hem har jag hunnit packa upp, lagat och ätit mat, städat lite smått, kollat igenom 94 blogginlägg på bloglovin och fastnat framför facebook ett tag.
 
MEN NU. Nu ska jag ta och vara duktig och göra mina läxor bort gjorda så jag slipper ta itu med allt sista kvällen.  Önska mig lycka till för det kan jag behöva...
 
OCH GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN, BOMBA MED FRÅGOR OM ALLT MÖJLIGT NU SÅ AVSLUTAS FRÅGESTUNDEN PÅ TISDAG. 
 
PUSSHEJ!
 
http://steinwall.blogg.se/2012/september/fragestund.html#comment
^frågestunden

Tisdag

Saknar rhodos...
Hejsan. Förlåt att jag inte bloggade igår men hann lixom inte med. Sitter här och insåg att jag vaknade en timma för tidigt.. men aja om en timma ska jag i alla fall bege mig till skolan, första lektionen är ensamble och alla grupper ska spela upp för varandra idag. Känner mig taggad på att höra de andra men är sjukt nervös för att sjunga själv..  kommer tappa bort texten eller skämma ut mig totalt de vet jag redan men.. sen har jag sjukt ont i halsen och de känns ju inte så lovande de heller..
aja ska göra något vättigt nu när jag faktiskt har tid över. pusshej

Min lägenhet


Det är några som frågat hur min lägenhet ser ut och sådär, så jag tänkte varför inte lägga upp några bilder?.
Sitter här och har städat hela lägenheten, övat på musikteorin lite granna så att man känner att man kanske har ett litet hopp på gehörsteorin i morgon.
 
Nu ska jag göra middag och sen kommer en kompis hit, ha de bra!:)

Gårkvällen

Dålig mobilbild, men har kameran hemma i lägenheten, men såhär såg i alla fall min kväll ut igår. Såg körslaget med mamma och myste ner mig i soffan sen färgade jag håret vilket var välbehövligt!
 
Snart ska jag äta lunch sen ska jag bege mig hem, plugga ett tag och sen får vi väl se hur kvällen blir. Har i alla fall musik teori läxa som bör göras, fattar nästan ingenting så de lär väl ta ett tag.. men ni får ha de bra, puss!

Grattis till mig!


Hejsan, idag fyller jag 16 år och har firat det med att jag bjöd hem mamma, pappa, mormor , morfar och farmor.
Nu ska jag dra till kören och öva, vi hörs senare!:)

Pluggg

började undra om min vän Chrisitan är fullt frisk när jag hittade dessa bilder på min kamera.. 
 
Efter skolan idag drog jag mig in till stan och träffade Linnea som jag knappt pratat med på ett bra tag.. Handlade ett par saker innan jag drog mig hemmåt för att äta middag och sedan plugga matte. Nu har jag lite gitarr plugg kvar och lite svenska men jag tror jag tar svenskan i morgon, vi får se först om jag orkar ta den ikväll.
 
Nu sitter jag och väntar på en kompis som ska komma förbi men ska först hinna öva lite på gitarren så kanske är bäst att kila dåe. PUSS

Tillbaka!

Jaadu.. det har hänt mycket sedan jag skrev här senast, även om det var mindre än en månad sen.. Först och främst jag har börjat gymnasiet, musiklinjen Es1a på anderstorp. Jag har en sjukt random men underbar klass.
 
Förra måndagen flyttade jag till lägenhet, ganska nära skolan, så jag cyklar nu ca 10 minuter varje morgon och eftermiddag, känns faktiskt väldigt skönt och jag känner mig mer vuxen och få ta väldigt mycket mer ansvar än vad jag någonsin gjort tidigare.
 
Vi har fått varsin macbook PRO av skolan som jag knappt hunnit använda eftersom att jag fick mitt internet här i lägenheten idag. Jag har alltså levt utan internet på kvällarna i en vecka och klarat mig, trodde att det skulle bli svårt men jag har faktiskt inte saknat det så mycket, men det är klart att det är skönt att vara tillbaka nu!
 
Har inte så mycket mer att säga än att jag har haft det bra och skaffat många nya vänner. Vi hörs senare!:)
 
 

RSS 2.0