Senaste dagarna.

Hej, har stått lite stilla här på bloggen under julen vilket egentligen inte alls beror på att jag inte haft tid eller så har bara varit sjukt trött på senaste... Men i alla fall så har jag haft en toppen jul med familj och släkt och jag är riktigt nöjd över mina julklappar också! Tänker visa julklapparna lite senare då jag fått allting, min bror kom på att det var dags att beställa julklapp till mig två dagar innan julafton och hela julklappen har inte kommit än så jag tänker visa allt när paketet kommit. Har även hunnit köpa en hel del på mellandagsrean och vissa saker som även inte var på rean som jag även visar lite senare. Hoppas ni alla har haft en bra jul så hörs vi snart!
 

Nu är det jul här i vårt hus.

Hej på er! Idag har julbaket fortsatt och julgranen har även tagits in och pyntats. Älskar verkligen känslan av julstämning som julgranen ger och jag känner mig jämt som ett litet barn när granen ska pyntas. Ikväll ska jag troligtvis bara ta det lugnt, se en massa julfilmer och få fram julkänslan lite extra, hoppas ni haft en lika bra och mysig lördag som mig så hörs vi sen!
 
 

New in.

Nya koftan som jag pratade om igår, typ mysigaste någonsin!
 
Hej! dagen har bestått av julbak hela dagen och ikväll har familjen först ätit på don vito och sedan drog jag vidare till Linnea där jag har spenderat hela kvällen. Vi har sjungit en massa, bakat och pratat i mängder, riktigt bra kväll faktiskt, nu ska jag snart sussa så godnatt på er!

Äntligen jullov!

Saknar min fina Amanda.
 
Det känns helt sjukt att det redan har gått halva min gymnaisetid, både bra och dåligt dock. Att komma ett närmre steg mot en skolfri vardag känns bra men att jag "snart" inte längre kommer få träffa min underbara klass varje dag känns förjävligt. Julavslutningen på skolan idag var sjukt mysig och denna dag har i allmänhet bara varit sjukt bra. Har shoppat julklappar och en tröja (visar senare), handlat ingrindienser till julbaket och gjort egna doftljus och nu ska jag bara chilla resten av kvällen framför en film eller två!
 
 
 

Sista dagen.

Hej på er igår var jag ledig och gick på stan och julhandlade lite, idag börjar jag kl 1 så jag har i princip just vaknat, ska snart in i duschen och sedan fixa mig lite men innan dess ska jag se dagens avsnitt av julkalendern. Att se julkalendern är ett måste för mig varje jul för det är så mysigt att se ett avsnitt varje dag och räkna in julen precis som när man var barn. Har förövrigt vaknat på helt rätt sida idag vilket jag verkligen inte gjorde igår så jag hoppas att dagen ska forsätta såhär! vi hörs!
 
 

Lucia.

Förra veckan var det Lucia som gällde och här är några bilder därifrån. De två första bilderna tog pappa på en av kvällskonserterna och de två sista har jag snott från Linas blogg .
 
I lördags sa jag ju att jag skulle börja om att blogga regelbundet igen och senare på kvällen så kände jag hur något luktade bränt... gissa vad det var? Jo laddaren till datorn. Så jag har varit utan min dator tills idag då jag fick en ny av skolan så nu kan jag leva igen haha! Om mindre än en vecka är det jullov och livet rullar på, vi har knappt någon skola på dagarna och julkänslorna bubblar innom mig så jag kan absolut inte klaga!
 
 

VIDEO - LANZAROTE

 
Hej, nu har bloggen stått stilla ett tag men det har dock inte mitt liv. Mycket har hänt, mest skolarbete dock, även linjefest, lucia och mycket annat så jag har knappt haft tid med annat än plugg, skola och sova. Till veckan kommer jag dock inte alls ha mycket att göra så jag tänkte att nu kan det vara tid att ta tag i bloggandet igen! Har äntligen satt ihop filmen från resan också så här har ni! 
 

RSS 2.0