Ful bränna...

Har ganska nyss ätit middag och sittter nu och degar framför datorn, insåg tidigare att jag fått en jävligt ful bränna idag... hade på mig trekvartsbyxor och har nu ett sträck några centimeter under knät.. snyggt!  Ikväll ska jag äntligen få se ego som jag längtat och letat efter den över allt på internet men nu har den äntligen kommit ut, hoppas den uppfyller mina föväntningar. 

Lunch på bryggan.

Hej, Igår kväll gick jag, Johanna och Emelia ner till älven och åt en massa gott, blev även en ganska sen kväll så ville inte riktigt upp i morse men det var ett måste då jag skulle upp till sjukhuset och ta blodprov inför operationen.

Sedan bar det av till skolan som inte varade speciellt länge, vi fick veta våra betyg i svenska och engelska och sedan fick vi åka hem. Då drog jag, Sara och Lina till stan och köpte sallad på Ica sen gick vi ner till bryggan och satte oss och åt. Efter ett tag kom det fler klasskompisar dit och vi låg och solade ett bra tag.

När alla skulle dra gick jag och prövade massa shorts och hittade två par som jag gillade, har dock Inte bestämt mig om jag ska behålla båda paren eller inte, vi får se! Kan visa dem senare:)


Bra dag!

Hejsan, idag har varit en sjukt bra dag, fast väldigt onödig skoldag... Vi började 10 då vi ganska snabbt hade lunch med hamburgare ute i solen. Efter vi ätit lyssnade vi på fordonskören sedan fick vi bara gå runt ute, chilla och titta på när folk spelade brännboll eller lyssna på de andra musikarna.

Efter skolan drog jag, Johanna, Cajsa och Nathalie in till stan, de kollade på bikinis och sedan gick vi ner till älven och solade. Nu har jag varit hemma ett tag och ätit middag och ska alldeles strax ner till stan igen för att leta shorts och kjolar sen vet jag inte riktigt vad som händer men det återstår att se! Helt sjukt att det endast är 2 skoldagar kvar innan sommarlov!! Är sjukt taggad!

 


Johanna

Ikväll har jag umgåtts med Johanna, för ett tag sedan var vi på Ainas och åt glass, eller ja för några timmar sedan men... Nu sitter vi med ansiltsmaskar och ska sätta i hårinpackning osv sen när vi är klara ska vi väl sova antar jag. I morgon är de iaf sovmorgon så det blir skönt, förutom det vet jag inte vad som väntar!


Nyklippt.

Hejsan, har just kommit hem från vårkonserten som vi musikare medverkat på, eller ja mest tvåorna och treorna men vi sjöng 2 låtar och sålde fika i pausen där vi tjänade in ca 4000kr till klasskassan så det satt inte fel!

Idag på skolan har vi i princip bara repat inför konserten och lyssnat på de andra, halv 4 var jag och klippte mig men klippte bara topparna för i sommar ska jag låta håret få vila så mycket som de går och hoppas på att det vill växa ut. Nu ska jag träna på sångläxan sen ska jag sova, vi hörs i morgon!


"Ledig"

Godmorgon! sitter just nu och äter frukost. Snart ska jag åka och handla lite och sen blir det nog att städa och fixa till det lite i lägenheten. Jag är nämligen "ledig" idag eller ja egentligen har vi friluftsdag och vi ska gå över 2 mil så jag valde att avstå nu när jag har svårt att andas pga halsmandlarna. Så jag har tagit en riktig sovmorgon vilket var väldigt skönt! Är även bjuden på middag hos mormor ikväll så det blir nog bra. Vi hörs senare!

Morsdag.

Hejsan. Idag har jag som de flesta andra firat morsdag. Fram till middagen var jag med Emma och sedan åkte familjen till farmor och åt middag. Ikväll har jag varit och dansat och är sjukt trött i benen just nu..
I morgon är jag "ledig" elller ja det är friliuftsdag men jag kan inte vara med.. Så jag ska ta och städa lägenheten och ska även försöka hinna baka till på tisdag, annars vet jag inte riktigt vad som händer, kanske tar en promenad ifall det är fint väder!

Världens finaste vän.

En bild från idag.
 
Ikväll har jag som sagt bara tagit det lugnt, jag har bland annat sett en film med mamma, redigerat klart alla bilder lite slarvigt och ätit frukt och nötter. I morgon är det morsdag och jag vet ännu inte vad som väntar men det återstår att se, är det fint väder så ska jag nog försöka hinna sola ett tag iaf. 
 
Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar morgondagen, puss!

 

Fotat vid älven med Amanda.

 
Idag har jag varit med Amanda och vi startade dagen med att lägga oss ute och sola fram till lunch. Efter lunch fixade vi oss och drog ner till älven för att fota, fick en del bra bilder och en del lite sämre men ikväll ska jag iaf redigera så många som jag hinner. 

Snart ska jag äta middag och sen blir det en hemma kväll, har köpt cashewnötter och massa goda frukter så det blir bra! Vi hörs senare:)
 

Kvällen.

Ikväll har jag umgåtts med Jaana, Amanda, Lina och Alexander på moröbacke. Vi har mest bara pratat och skrattat. När vi kom fram dit insåg vi att jag hade slut luft i bakdäcket på moppen, det förklarade ganska bra varför moppen endast gick kring 30 i uppförsbacken... Så på hemvägen for vi och pumpade däcket vilket till en början inte gick så bra då ingen av oss gjort det förut.

Nu är jag hemma hos Amanda och ska sova här i natt, i morgon ska vi sola och fota sen vet jag inte riktigt vad som händer men det får vi se! Pusshej!

 


Ledig dag.

Så här har min dag sett ut, har bara tagit det lugnt, solat, ätit varmamackor och njutit av vädret. Har nyss duschat och nu ska jag fixa mig innan jag drar till Jaana och spenderar kvällen med henne och förhoppningsvis några andra. Vi hörs senare!

Bodaborg

Igår blev en riktigt bra dag, jag var somsagt på bodaborg på kvällen vilket var riktigt roligt och vårt lag vann dessutom vilket inte gjorde det sämre. Förutom det så fick jag både en operationstid innan sommarlovet riktigt dragit igång och fick även veta att jag fått feriepraktik i sommar. Så i sommar har jag två sommarjobb och blir ca 10000 kr rikare på 5 veckor, känns toppen! Att jag dessutom äntligen ska få bli opererad efter all väntan och slippa  att kvävas hela sommaren. 
 
Inte nog med det så är jag ledig idag och det är sjukt bra väder, ska alldeles stax äta frukost sen ska jag ligga i solstolen resten av dagen. Känns verkligen att sommaren ä här♥
 
Är hos mamma och pappa igen vilket betyder att det kommer bli bättre bloggning och bättre bilder!

Grillmys.

Hej. Sitter här på en onödig lektion, iaf för min del då jag är klar med de som ska göras, så sitter och försöker fördriva lite tid. Igår kväll umgicks jag med en massa kompisar, grillade vid älven och hade de gött, är dock väldigt slut idag eftersom att vi somnade kring halv 3 någon gång.
 
Har blivit dålig bloggning på senaste men jag skyller på att det är fel på mitt internet för tillfället och att mitt 3G tagit slut. Ikväll ska jag på inackorderingsmiddag på bodaborg där vi sedan ska spendera kvällen. Nu ska jag försöka hitta något vettigare att göra så vi hörs senare!

Nationella hela dagen.

Hejsan, igår kväll blev det inte så mycket till plugg och inte heller så mycket till vila. Jag gick först en lång promenad och sedan tog jag moppen och åkte till min efterlängtade Amanda där jag spenderade min kväll och natt.
I morse tog vi oss även tid till att göra gofrukost!

Just nu har vi lunch och vi har just gjort bort 2 nationella prov i matte så nu är det bara ett kvar som vi ska göra bort efter lunch. Slutar även direkt efter provet så det känns grymt skönt!


Måndag.

Har legat och slöat i sängen i säkert en timme, dock skulle jag vilka gå ut och sola nu när solen kommit fram men såg vågar inte ligga och sola på lägenhetstomten själv.. Hehe..

Har haft en lektion idag och sen fick jag sluta eftersom att jag var klar med både svenskan och historian, idrotten skulle jag heller inte vara med på för att jag inte får springa för läkarna just nu. Så dagen har inte varit så fel! Sov morgon till 20 i 10 och dessutom fick jag sluta kvart över 12 istället för 4.

Jag, Sara och Lina for in till stan efter skolan och åt på kungsgrillen även om jag ätit en massa lunch innan, haha!

Ikväll ska jag plugga matte inför morgondagens nationella och sen ska jag nog bara ta det lugnt!


Hur lyckas jag?!

Till middag gjorde vi hembakad pizza, klantig som jag är tog jag ut plåten höll plåten i luften och sparkade igen ugnsluckan och såklart så nuddade låret plåten och fick ett stort brännmärke...
 
Jag har just kommit hem till lägenheten efter träning med pappa och just nu är det något lagg med internet här.. Vet inte riktigt vad som hänt men det har blivit såhär tidigare också.. Aja jag får hålla tummarna att det blir normalt snart. Nu ska jag iaf göra gemuläxa sen vet jag inte riktigt vad som händer. Vi hörs i morgon iaf, hoj!

Solaaaaa

Soligt även idag och såklart så tar jag vara på det, gick upp kl 8 la mig i solstolen en stund, steg upp och gjorde frukost som jag åt på altanen, solade en stund till, pluggade lite och åt sedan lunch, nu har jag solat ett tag till och så kommer nog dagen att fortsätta, vi hörs senare!

 


Eurovision song contest.

Bilder från dagens middag.
 
Nu är det dags att mysa sig ner i soffan och se på melodifestivalen tillsammans med familjen och lite släkt, hoppas på bra låtar annars vet jag inte riktigt hur länge jag orkar titta men det återstår att se!

Årets första dopp.

Idag har jag, Lina, Alfred, Nathalie och Jesper varit i Strå och badat/solat, okej mest solat men jag tog mig iaf ett dopp i det iskalla vattnet! Det har varit en sjukt härlig dag och har även hunnit förbättrat brännan en del. Hoppas vädret bara får fortsätta såhär i sommar, skulle vara perfekt!

För ett tag sedan åt jag middag och Saras famij är här som gäster, dock är inte Sara här pga att hennes pojkvän åker utomlands sent ikväll så hon ville hinna säga hejdå.. men det kommer andra gånger. Har även hunnit lekt med lillkusinen Melvin ett tag. 
 
Ikväll blir det förhoppningsvis att se på melodifestivalen och äta lite cashewnötter men innan dess så ska jag gå ut en sista stund och njuta av värmen!

Half baked.

 
Klev upp kl 8 i morse och gick direkt ut och la mig i solen. Låg där i typ en och en halv timme sedan gick jag in för att äta frukost. Har inte legat och pressat mer sedan dess men har varit ute lite och fotat osv. Nu har jag nyss ätit lunch och sitter och planerar med några klasskompisar om att fara till någon badplats i eftermiddag. Vet inte riktigt än var det blir men för mig har det inte så stor betydelse. Hoppas denna dag kommer rulla på lika bra som den gjort hitils, vi hörs senare!

Angående masken.

Tror ingen har missat allt prat om ansiktsmasken "acnekiller", prövade den som sagt i torsdags och tänkte berätta lite om vad jag tyckte om denna mask så jag drar några för- och nackdellar
 
Fördelar:
• Den var lätt att applicera och det blev inte så mycket överflöd.
• Huden blev superlen, mjuk och känns defintitivt mycket fräschare och renare.
• Masken var lätt att dra bort och blev inte till en massa småflisor utan den höll sig hel under hela "bortdragningen".
 
Nackdelar:
• Masken är ganska dyr och går endast att beställa via internet (kostade 149:- för 5 masker, finns blandannat på lycko.se)
•Det tog väldigt ont att slita av masken, kändes lite som att bli vaxad i ansiktet även om masken egentligen inte drog bort allt hår i ansiktet, (nej, jag har inte prövat att bli vaxad i ansiktet men kan tänka mig känslan..) ondast gjorde dock kinderna.
 
 
 

Kvällens outfit.

Klänning - H&M • Stickad tröja - Johannas • Nylonstrumpor - Gina tricot
 
Ikväll har jag varit och dansat, och snart ska jag gå och lägga mig så jag kan vakna tidigt och njuta av det fina vädret i morgon fullt ut. Insåg tidigare att jag har bränt mit lite på armarna och fått en ful bonnabränna... men men, får använda solskydd i morgon och skippa tröjan för sånt gillas inte.
 

Brygghäng.

Efter skolan idag drog jag, Sara, Linnea, Nathalie, Lina, Mattson och Dag till partybryggan, där vi njöt av solen, åt glass och bara tog det chill, Dag fick sig även ett dopp. 


Idag har också varit en sjukt bra dag och jag taggar sommaren mer för varje dag som går. När vädret är så här bra redan, hur bra kommer det då vara resten av sommaren?! Ja så länge vi slipper en massa regn så är då jag nöjd iaf!

Jag har nu nyss kommit hem till mamma och pappa och ska alldeles strax ut och lägga mig i solen, snart blir det väl middag också så jag hoppas på något gott!

 

 

 


Den omtalade masken.

Fick hem ett packet idag med 5 masker av denna acne killer, har aldrig tidigare prövat den men efter allt gott man hört om den så tänkte jag att den kanske skulle vara värld att pröva. Sitter nu med masken på och ska snart slita av den så det återstår att se om den ger något resultat eller inte, återkommer om det senare!

Bra dag!

Har nyss ätit middag och snart ska jag ta i tag i sång och gitarrläxorna, i morgon har vi terminsuppspelning där jag denna gång ska sjunga en musikallåt. Är dock sjukt nervös eftersom att min röst är långt ifrån på topp just nu.. menmen... kommer väl andra tillfällen!
 
Idag har varit en sjukt härlig dag, mest pågrund av det underbara vädret men dagen har inte heller varit lika jobbig som torsdagar brukar vara. Efter skolan for jag och Johanna till stan, köpte varsin glass och loka och gick sedan ner till älven och bara njöt ett tag tills hon skulle gå till trafikskolan för övningskörningskurs. 

Hallonkesella och kiwi

Jag har tittat runt mycket på olika bloggar och sett att många äter kesella med olika frukter eller müsli till osv, men jag har aldrig innan prövat det själv. Blev klar med plugget väldigt snabbt så jaf körde ner till stan för att inhandla lite grejer, så såg jag kesellan i kyldisken och kände mig tvunden att pröva. Hade även en kiwi hemma som jag skar i bitar och satte ner i kesellan. Faktiskt så var smaken över mina förväntningar så det är nog inte sista gången jag äter detta. 
 

Onsdag.

Har nyss vaknat upp efter en powernap, är sjukt trött men ska plåga mig själv igenom allt plugg. I morgon har vi 2 prov, ett i matte och ett i naturkunskap, känns som skolan bombar oss med prov och läxor just nu.. 
 
Idag hade vi som sagt engelskanationella vilket gick bättre än väntat, eller ja i alla fall som det känns just nu. Förövrigt  varit sjukt trött och slut i skallen idag så jag åkte hem och vilade sista lektionen. Ska försöka att lägga mig någorlunda i tid ikväll ändå, men vi får se när jag är klar med plugget. Skulle helst av allt bara vara ute med kompisar nu när det är så fint väder, men det har jag ingen talan om, aja vi hörs senare!

Fruktmys med systrarna Karlsson.

Hejsan. Tidigare ikväll har jag, Sofie och hennes syster Tova gått ner till älven utanför mig och ätit lite frukt, pratat och myst. Efter det så gick jag vidare till dansen och nu ska jag alldeles strax sova. 

Imorgon väntar engelska nationella direkt på morgonen, får se hur det går... dock gick faktiskt provet i matten bättre än väntat, så ska inte klaga! Hörs i morgon!

Bananplättar

Vaknade verkligen på rätt sida idag så jag bestlutade mig för att göra lite mer avancerad frukost än vanligt.
 
Bananplättar är sjuktgott och väldigt enkelt att göra, till en portion behöver du endast:
  • 1 ägg
  • 1 banan
Du mosar eller eventuellt mixar bananen (det kan man bestämma själv), sedan vispar du ihop bananröran med ett ägg tills det blir en smet. Smält smör en stekpanna och lägg ut små klickar av bananplättesmeten i stekpannan med tillexempel en slev. Sedan låter du dem steka ett tag och vänder dem när de fått en lätt stektyta. Svårare än så är det inte, dock måste man nästa ha någon sylt eller bär till, annars kan det bli lite för mastigt.
 

Ommöblering.

Jag har städat i princip hela kvällen och det var verkligen behövligt! Jag har även hunnit möblerat om och det känns verkligen sjukt mycket större här nu. Nu ska jag gå och göra mig en macka och sen ska jag plugga lite matte, öva lite gitarr och sen väntar den renbäddade sängen.
 
Ikväll ska jag även se till att sätta mobilen på laddning så att jag inte försover mig igen, i morgon slutar jag ganska tidigt sen drar jag och tränar och sedan tillbaka till skolan igen för omprov. Egentligen behövde jag inte göra oprov eftersom att jag fick e på provet men jag kände att det behövdes eftersom att jag fått så pass ojämna betyg på de föregående proven. Vi hörs senare!

Värsta morgonen på länge..

 
Vaknade inte riktigt på rätt sida i morse.. Hade laddat mobilen på kvällen igår så jag sket i att ha den i laddaren i natt vilket var väldigt dumt av mig.. Vaknade först kl 6 men då var det två timmar innan väckaren skulle ringa så jag somnade om. Vaknade kvart över 9 och fick panik.. Skulle hinna duscha och började 20 i 10 så det blev sjukt stressigt. Men skyndande mig i alla fall och kom lite sent till första lektionen. 
 
Nu sitter jag här och har lunchrast och svenskan börjar om ungefär en halvtimme. Känner att detta kommer bli en stressig dag med allt som ska hinnas med men jag hoppas att jag inte bryter ihop totalt, aja hörs senare!

Underbart väder!

Hej! Hade otur att jag endast hann ta 3 bilder innan kamerabatteriet tog slut, och förståss var det inte ens nödvändiga bilder, eller ja de var på en ben and jerry glass men.. Så jag bestämde mig för att ligga och pressa i solen istället eftersom att jag är likblek så tänkte jag att det kanske var en bra idé. 
 
Dock har solen gått i moln alldeles för många gånger och då blev det för kallt för att ligga där så jag gick in.. Är sjukt hungrig men insåg just att det är länge kvar till middagen.. buhu. Aja ska nog gå ut en stund till nu, vi hörs!

Kanske blir en bra söndag ändå.

Tog en sovmorgon även idag vilket jag ångrar att jag gjorde för idag är det fint väder igen, gah sjukt lycklig är jag nu! Ska verligen ta vara på denna dag och fota en massa, var länge sedan jag gick ut bara för att fota så känner mig taggad. För övrigt är jag sjukt glad över att jag gjorde bort allt plugg igår när det var dåligt väder så att denna helg kanske får ett bra slut. 

Jag har i alla fall nyss ätit lunch som bestod av det som är på bilden här ovan, men nu ska jag dra ut innan vädret hinner ändras. PUSS!

Lördag

 

Hejsan. Är på väg till Samra som
jag ska spendera kvällen med. Vet inte än vad vi ska hitta på men något lär det väl bli!

Till middagen kom mormor och morfar och hälsade på och mormor ville även ha en del hjälp med datorn, mormor var så generös och tacksam för hjälp så att hon gav mig 200kr, snabbt tjänade pengar som inte satt så pjåkigt i plånboken!



 

Trist väder...

Jag är så sjukt less på de gråa trista vädret och de kalla regnet som bara öst ner de senaste dagarna.. Just nu är det i och för sig uppehåll vilket är bra men skulle inte säga nej till lite sol så att man har något att göra. Sitter seriöst inne hela dagen och kvällen utan att ha något speciellt att göra.
 
Tog en sovmorgon idag och vaknade inte föränn ett tag sedan, har nyss ätit lunch och nu sitter jag här rastlös framför datorn.. HAHA fan va foreveralone jag låter..  Nä men jag tror jag ska göra bort lite plugg och sedan ska jag tvätta bilen och tjäna lite cash. HOJ!

Efter en dag på stan..

Hejsan. Har nyss kommit hem efter att kört Ola till stan och nu sitter han på bussen påväg hem.
Idag har jag, Ola och Melinda gått på stan hela dagen, tittade mest men köpte även grejerna här ovan. Har länge velat ha en lite oversize hoodie så det blev perfekt.
 
När vi kom hem åt vi grillat och sen gick jag vi ut och fotade lite, blev inte så länge pga det kalla vädret men jag hann fota några bilder på Ola iaf. Ikväll ska jag nog ta det lugnt för jag är sjuk trött. Myskväll framför en film eller något skulle nog sitta fint!

Kristi himmelsfärd

Hejsan, just nu sitter jag Ola och Tobbe och väntar på att Melinda ska komma hem, då ska vi i alla fall vidare till henne och ha myskväll. Idag har jag och Ola tagit det lugnt hela förmiddgen och sedan övningskörde jag till Melinda där vi stannade ett tag, ringde hit Tobbe och sedan åkte vi hem till mig för att äta middag. Är sjukt trött och dyster idag..kan bero på vädret men jag vet inte, vill ha värme nu..

Godmorgon!


Godmorgon allesamman! Har nyss ätit frukost och nu sitter vi här och degar i soffan. Det är seriöst sämst väder idag så har ingen aning om vad vi ska hitta på. 
 
Igår kväll så bestämde vi oss för att gå en promenad så vi gick in i skogen utan någon aning om var vi skulle komma fram. När vi gått i ca en och en halv timme så började vi undra ifall vi skulle komma fram någonstans eller om vi skulle måsta vända om och gå tillbaka. Men vi fortsatte iaf och tillslut kom vi fram till stensvedjan efter  undefär 2 timmar. Så det blev en lång prommis. När vi kom hem gjorde vi ansiktsmaskar och sedan gick vi och la oss. Men vi hörs senare puss!

Fruktmys ute i solen.

 

Långhelg!

Hejsan, sitter här med Ola som ska stanna till på fredag, vi har nyss ätit tacos och nu tittar vi skolkatalogen och snart ska vi ut och hitta på något.

Idag har det varit en riktigt solig och bra dag iaf så jag hoppas vädret får sitta i!


Tre kassa mobilbilder från idag.

Idag har vi som sagt haft temadag och vi åkte till ålund för att göra lite olika aktiviteter, det var ganska roligt men hade inte med mig solglasögonen så fick väldigt ont i huvudet... När vi kom hem vid kvart över 6 så for jag hem, duschade och bytte om sedan drog jag och dansade. Har ännu inte hunnit äta någon middag men det får nog bli att ta en macka eller så.
 
I morgon är det också temadag men vet inte riktigt vad som väntar då. Sista dagen innan långhelg också, sjukt skönt! Efter skolan så kommer Ola också, sjukt vad jag saknat honom, han stannar förhoppningsvis till på fredag.
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på förutom att vi ska gå på stan någon av dagarna, men vi hörs senare PUSS

Temadag

Hejsan, idag har vi haft det första mattenationella vilket var den muntliga delen, gick hyffsat men kunde ha gått bättre! Dock har vi haft drygaste förmiddagen... för medan man skulle vänta på sitt muntliga så fick man jobba med gamla skriftliga prov i typ 3 timmar. Just nu är jag hemma och håller på att fixa någon mat, ska också ta lite varmare kläder för i eftermiddag ska vi ha temadag och åkta till åbyn och göra något.. vet inte riktigt vad som väntar men jag hoppas det blir hyffsat roligt iaf.. PUSS!

Dagens inköp.

Idag har jag fyndat denna fina skjorta på Josefins bloppis för endast 100kr. Har länge tänkt att jag ska investera mig en ny skjorta så det passade finfint! Idag var det som ni alla vet måndag igen och måndagar för mig brukar vara en plåga.. dock har denna måndag varit över mina förväntningar. Rebecca höll i en karatelektion på idrotten vilket faktiskt var väldigt kul men även sjukt jobbigt och inte nog med det, historian blev inställt, LYCKA!♥
 
Tiden har bara runnit iväg sedan jag kom hem dock.. Mamma och pappa kom hit vid 4 och vi tittade lite på resor, ska nämligen till Egypten i höst men vi är lite oeniga om vilket hotell vi ska välja.. men det ska nog lösa sig i slutändan. Efter det har jag endast hunnit äta och degat lite. Hade tänkt att hinna ut i det fina kvällsvädret men verkar som jag endast får skåda det genom mitt fönster. Ska ta och skriva klart en uppgift och sedan får vi se vad som väntar, PUSS!

Söndaspasset avklarat!

Hejsan, har nyss kommit hem från Ica där jag handlat inför veckan, innan dess så var jag på gymmet och körde ett pass med pappa, blev ganska kort men bättre än inget iaf! Just nu sitter jag och lyssnar igenom gehörsgrejer till gemun som är i morgon, ska snart ta mig en dusch och sen blir det väll sängen som väntar antar jag. Vi hörs i morgon PUSS!

Söndag

Bjuder på en bild från i vintras när jag och min fina klass var och åkte madrass tillsammans i brist på andra bilder.
 

Hejsan, har tagit en lång sovmorgon och känner mig sjukt utvilad. Idag ska jag mest vara ute i det fina vädret, bättra på brännan lite och gå en lång promenad. Ikväll ska jag och träna sen får jag se vad som händer. Synd bara att jag alltid glömmer allt nödvändigt i stan när jag åker till mamma och pappa på helgerna. Både kameran och solglasögonen som jag egentligen inte har jätte stor användning för i stan ligger förstås i lägenheten och skrotar. Menmen.. kanske hittar några groteskt fula och gamla solglasögon som kan få komma till användning. Puss!
 
 
 

Smile

 
Hejsan, ikväll har det inte hänt speciellt mycket, har mest tagit det lugnt och sett film med familjen. Är sjukt trött så ska nog ta och se en till film och sedan sova. Så vi hörs i morgon, godnatt!

Danmark

 
 
Miss this project so much!
 
 

Rubrik.

 
En bild på mig och mina fina classmates från när vi var i Danmark.

Igår kväll begav jag mig till byske för att vara med Emma, vi gick promenad i ungefär en och en halv timme och sen låg vi mest och pratade, men att prata kan ju verkligen vara välbehövligt ibland!
Idag ska jag skriva en uppsats om förintelsen eftersom att mitt historiaprov inte gick så bra.. tur man har uppslagsverket pappa till hjälp i sånnahär tillfällen så det ska nog gå bra.
Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske vara med någon kompis eller något, det återstår att se:)

Nationella...

Godmorgon, har nyss gjort bort engelskanationella uppsatsen vilket inte gick sådär jätte bra, tog ett tag innan jag kom igång sen kommer det ju alltid meningar som man fastnar på för att man inte hittar de rätta orden, men i helhet gick det ändå helt okej för att vara jag men det återstår att se om man fick godkänt eller inte, man kan ju alltid hoppas!


Mindfuck.

 
Hela dagen har jag gått och trott att det varit måndag även om jag gång på gång insett att det är torsdag.
Jobbig dag i skolan har det då varit, historia prov där jag svarade på en halv fråga och nk redovisning. Men i morgon är det helg igen, sjukt skönt!
 
Just nu sitter jag och och lyssnar på musik samtidigt som jag redigerar lite bilder från i helgen och en av dessa ser ni här ovan, ska nog bege mig till gymmet senare ikv, om inte så blir det förhoppningsvis en promenad. Hörs senare, puss!

Plugg, träning och gårdagens outfit.

Gårdagens outfit.(läskig ådra...)
 
Ikväll har jag kört ett blandpass på gymmet och har sjukaste träningsverken så det gick lite trögt men annars var det helt okej. Förutom det så har jag bara pluggat... Är nu klar med både matten och nkn så endast historia kvar..  Har sparat det värsta till sist hehe.. Ska jag vara ärlig så vet jag inte ens vad vi håller på med på historian just nu så önska mig lycka till på provet i morgon hehe. Puss
 

Gårkvällen.

kassa mobilbilder från igår.

Igår var jag som sagt med Sofie. Vi hade en mysig kväll där vi lagade god mat och efterrätt tilllsammans- Vi gick till majbrasan som var vid landskyrkan där vi hittade blandannat Patrik som åkt dit alldeles ensam. Majbrasan var dock en liten besvikelse med tanke på att den endast brann i ett hål i mitten. Men vi hade iaf en trevlig kväll trots det dåliga vädret! 
 
Vaknade kring 10 idag och ska nu snart ta och äta något, resten av dagen kommer nog bestå av massa plugg och träning. Hörs senare!
 
 

RSS 2.0